V Žiline začínajú parkour tréningy pre deti, OZ Vlči Parkour koncom roka zaregistrovali


Foto: V Žiline začínajú parkour tréningy pre deti, OZ Vlči Parkour koncom roka zaregistrovali
Galéria: 10 fotiek

Občianske združenie Vlči Parkour vzniklo v decembri v roku 2018 a ide o dobrovoľnícku a neštátnu organizáciou združujúcu fyzické a právnické osoby. OZ rozvíja svoju činnosť v športovej oblasti so zameraním na aktívne trávenie voľného času deti vo veku od 9 do 14 rokov. 

Tréningy parkouru sú vedené pod dohľadom skúsených trénerov, deti tak aktívne vypĺňajú svoj voľný čas a učia sa mnoho nových a zaujímavých vecí. Bezpečnosť a zdravie je vždy na prvom mieste. 

„Tento krúžok sme zaviedli ZADARMO a fungujeme v rámci Žilinského okresu. Zatiaľ máme prihlásených 35 deti z okolia Žiliny. Keďže si deti náš krúžok obľúbili a postupne pribúdajú ďalší, rozhodli sme sa prijať ďalších členov a to chlapcov aj dievčatá vo veku od 9 do 14 rokov,“ uvádzajú zástupcovia združenia.


Nakoľko združenia tento rok nemôže prijímať 2 percentá z dane, žiadajú o finančnú podporu: „Potrebujeme s deťmi cvičiť a rozvíjať tak tento šport v telocvičniach, ktoré sú dosť finančne nákladné a aby sme deťom ponúkali tento krúžok bezplatne, potrebujeme pomoc dobrých ľudí. Bez vás by sme s deťmi nemohli robiť tento šport najmä počas zimných mesiacov.“

Medzi činnosti združenia patria tiež organizovanie a podpora športových aktivít, zakladanie a podpora klubovej činnosti, zapájanie dobrovoľníkov do organizovania športovej činnosti. 

Ak chcete prihlásiť vaše dieťa, stačí napísať email na vlciparkour@gmail.com

Ak by ste chceli podporiť činnosť OZ Vlči Parkour, nižšie nájdete kontaktné údaje 

Vlči Parkour, o.z. 
Berlínska 6, 010 08 Žilina 
IČO: 52085571 
vlciparkour@gmail.com 
FB: vlciparkour 
+421905 237 112
č.ú. mBank: SK23 8360 5207 0042 0633 5402




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu