Reštaurácia Nirrti pokračuje v rozširovaní ponuky nových jedál, od januára pripravuje jelenie mäsko


Foto: Reštaurácia Nirrti pokračuje v rozširovaní ponuky nových jedál, od januára pripravuje jelenie mäsko

Reštaurácia Nirrti na Solinkách v Žiline funguje pod novým vedením už niekoľko týždňov a naďalej pokračuje v rozširovaní ponuky jedál. Nedávno sa v priestoroch podniku uskutočnila ochutnávka nového menu, na ktorej šéfkuchár osobne predstavil svoje chutné špeciality.

Po pár týždňoch však opäť prichádza s ďalšou zaujímavou novinkou. Tú ocenia najmä milovníci diviny - tieto jedlá si v súčasnej dobe získavajú priazeň mnohých ľudí a to najmä pre nevšednú, ale príjemnú chuť i vôňu mäsa. Novinkou v reštaurácii Nirrti v Žiline je:

Špikované jelenie stehno s rozmarínom, pyré z konfitovaného cesnaku, dubákovou omáčkou a glazovanou zeleninou.

Konzumácia „mäsa z lesa“ má navyše na Slovensku dlhé tradície. Chuť sa odvíja od veku, pohlavia a konkrétnych podmienok života zveri. Mäso obsahuje len málo tuku, veľa minerálnych látok a veľa bielkovín. Neváhajte a príďte kedykoľvek počas celého januára ochutnať chutnú špecialitu od skúseného šéfkuchára.


Miesto: Nirrti Žilina
Dátum: 04.01.2019 - 12:00    31.01.2019 - 22:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Nirrti