Najväčšia sieť kaviarní na svete Starbucks hľadá v Žiline zamestnancov, prevádzka vznikne v Auparku


Foto: Najväčšia sieť kaviarní na svete Starbucks hľadá v Žiline zamestnancov, prevádzka vznikne v Auparku Foto: ilustračné / pixabay.com

Na internetovom portáli Profesia.sk je už približne mesiac zverejnených niekoľko pracovných ponúk, prostredníctvom ktorých hľadá spoločnosť AmRest Holdings SE zamestnancov do novej prevádzky Starbucks.

Tá by podľa informácií v inzerovaných pracovných miestach mala vzniknúť v obchodnom centre Aupark Žilina. Starbucks má aktuálne na Slovensku zastúpenie v podobe piatich prevádzok v Bratislave

K nim by mala pribudnúť ďalšia v Žiline, medzi inzerovanými pozíciami sú vedúci zmeny, store manager a asistent store managera. Prvú kaviareň Starbucks na Slovensku otvorili v máji roku 2016, celosvetovo má sieť takmer 28-tisíc pobočiek. S týmto počtom ide o najväčší reťazec kaviarní na svete.


Americká značka s notoricky známym zeleným logom so sirénou, ktorá odkazuje na duch mesta Seattle, v tom čase známeho pre prístavy a moreplavcov, sa snaží vo svojich pobočkách ponúknuť okrem kávy aj priestor na trávenie času - vo svete nie je výnimkou, že zákazníci v prevádzkach pracujú alebo trávia niekoľko hodín.

V Žiline vzniklo v poslednej dobe niekoľko kaviarní so zaujímavými konceptmi, pred časom sme informovali aj o kaviarni Impresso na Štúrovej ulici, kde si môžete dopriať kávu s vlastnou potlačou - takzvané Selfieccino. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu