Nová žilinská značka JATE handmade ponúka kvalitné ručne háčkované bytové doplnky aj kabelky


Foto: Nová žilinská značka JATE handmade ponúka kvalitné ručne háčkované bytové doplnky aj kabelky
Galéria: 11 fotiek
Foto: JATE

V posledných rokoch postupne narastá počet nových produktov a služieb, pochádzajúcich z dielne začínajúcich žilinských podnikateľov. Na trhu sa tak objavujú rôzne zaujímavé lokálne značky, ponúkajúce predovšetkým vysokú kvalitu.

Fakt, že v Žiline máme naozaj šikovných ľudí, potvrdzuje aj ďalšia nová značka JATE handmade, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných ručne háčkovaných bytových doplnkov, dekorácií a tiež kabeliek. Táto značka vznikla v Žiline len prednedávnom a na trh prináša netradičné bytové doplnky vyrobené zo 100% bavlny.

Záujem o handmade produkty v súčasnosti rastie najmä pre ich jedinečnosť a precízne spracovanie. Rovnako je tomu aj pri týchto originálnych doplnkoch, ktoré zaujmú svojou jednoduchosťou a zároveň eleganciou.

Galéria: 11 fotiek

Dekoratívny doplnok je vhodný napríklad na odkladanie kozmetiky, drobností v domácnosti, hračiek či mobilov. Poslúžiť môže aj na časopisy, kľúče či dokonca ako kvetináč alebo pohár na ceruzky. Využitie je skutočne neobmedzené a závisí len od vašej fantázie.

Šikovnou kombináciou viacerých doplnkov je možné dotvoriť celkovú atmosféru domácnosti a zútulniť si tak interiér domu či bytu. Stačí si len vybrať z množstva farieb a veľkostí.

JATE Handmade ponúka aj kvalitné háčkované kabelky, dostupné vo viac ako dvadsiatich farbách. Ručne vyrobenú tašku, ako originálny módny doplnok k outfitu, ocení nejedna žena.

Celú ponuku nájdete na stránke www.jate.sk/eshop.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR JATE