Semafor na križovatke ulíc Košická a Pri celulózke je nefunkčný, opraviť by ho mali do konca týždňa


Foto: Semafor na križovatke ulíc Košická a Pri celulózke je nefunkčný, opraviť by ho mali do konca týždňa Foto: ilustračné

V čase blížiacich sa vianočných sviatkov sa dopravná situácia v Žiline postupne zhoršuje. Preplnené sú najmä parkoviská obchodných centier a okolité príjazdové cesty. Kolóny sa však už tradične tvoria aj na Košickej ulici. Od dnešného dňa sa však pod ne podpisuje aj nefunkčný semafor na križovatke ulíc Košická a Pri celulózke. 

V skorých ranných hodinách bola svetelná signalizácia úplne vyradená z prevádzky. Na križovatke sa dnes pracovalo na údržbe a oprave vozovky a došlo tam tiež k nehode. Polícia priebežne usmerňovala vodičov a striedavo púšťala premávku. Aktuálne sú vodiči idúci od vedľajších ciest odkázaní na ochotných šoférov, ktorí ich pustia cez hlavnú cestu. 

V smere od Martina je totiž časť svetelnej signalizácie úplne vytrhnutá zo zeme. Stožiar so signalizáciou na mieste chýba. Poškodené je aj oplotenie pozemku súkromnej spoločnosti. Podľa našich informácií by malo dôjsť k oprave najneskôr do konca týždňa. 

S rastúcim počtom áut na cestách sa situácia ešte môže zhoršiť. Jazdite preto opatrne a buďte ohľaduplní.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu