40-ročná Anna predstierala záujem o vzťah s dvomi mužmi, vylákala od nich viac ako 42-tisíc eur


Foto: 40-ročná Anna predstierala záujem o vzťah s dvomi mužmi, vylákala od nich viac ako 42-tisíc eur Foto: Polícia

Anna z Liptovského Mikuláša čelí obvineniu z pokračovacieho zločinu podvodu. Žena mala predstierať vzťah s dvomi mužmi a následne od nich vylákala finančnú hotovosť vo výške viac ako 42-tisíc EUR.

Podozrivú ženu odhalili policajti z Liptovského Mikuláša vďaka dôslednej operatívno-pátracej činnosti. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši následne obvinil 40-ročnú Annu (z Liptovského Mikuláša) z pokračovacieho zločinu podvodu.

„Obvinená žena mala predstierať v priebehu minulého roka, že chce nadviazať vzťah s dvoma mužmi. Mala sa s nimi aj osobne stretávať. Následne mala od nich pod zámienkou finančných ťažkostí postupne vylákať finančné prostriedky celkovo vo výške viac ako 42.000.-€. Peniaze im mala vrátiť z fiktívneho predaja rodinného domu,“ informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.

Obom poškodeným mužom - jeden vo veku 63 rokov z Ilavy a druhý vo veku 69 z Martina, však žiadne požičané finančné prostriedky neboli do súčasnej doby vrátené. Vyšetrovateľ Policajného zboru na obvinenú ženu spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina