5 tipov na vianočný darček: Venujte relaxáciu vo Wellness Horal


Foto: 5 tipov na vianočný darček: Venujte relaxáciu vo Wellness Horal
Galéria: 7 fotiek

Premýšľate, čo by potešilo vašich blízkych ako darček k Vianociam? Nadeľte im zážitok v podobe poriadnej dávky odpočinku s darčekovým poukazom do Wellness Horal vo Velkých Karlovicích. Toto špičkové relaxačné centrum sa nachádza necelú hodinku autom od Žiliny, tri kilometre za českou hranicou, v krásnej prírode Beskýd.

Vstupenka do termálnych bazénov 

Milovníka kúpania určite potešíte vstupenkou do termálnych bazénov. V presklennej hale s výhľadom do prírody je k dispozícii zábavno relaxačný bazén vyhrievaný až na 36 ° C s divokou riekou, jaskyňou a rôznymi tryskami a bublermi, detský bazénik a dvadsaťmetrový plavecký bazén. K dispozícii je tiež oddychová terasa s detským kútikom a Vital bar s množstvom dobrôt. V ponuke sú individuálne i rodinné vstupenky (napr. pre 2 rodičov a 2 deti od 650 korún/cca 25 eur). 

Relax so saunovými rituálmi 

Milovníka saunovania určite potešíte voľnou vstupenkou do všetkých priestorov Wellness Horal na 4,5 hodiny. Obdarovaný môže využívať termálne bazény, fitko a saunový svet so saunami, parou, tepidáriom, vonkajším a vnútorným whirlpoolom a odpočinkovými zónami. Až deväťkrát denne sa v saunovom svete konajú saunové rituály, ktoré sú v cene, rovnako ako pitný režim.

Masáž a beauty ošetrenie

Ak chcete darovať ešte “niečo viac”, venujte poukaz na niektorú z exotických masáží či beauty ošetrenie. Masáže vo Wellness Horal sú špičkovým zážitkom v podaní masérov z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie, ponuku dopĺňajú turecký hammam a beauty rituály. Pre maximálny odpočinok je v cene aj časovo neobmedzený vstup do Wellness Horal a utierkový aj čajový servis, čo iné centrá neponúkajú.

Wellness deň pre zdravie

Najhodnotnejším a súčasne najpredávanejším darčekom je balíček Wellness deň pre zdravie. Zahŕňa celodenný pobyt vo Wellness Horal, masáž či beauty ošetrenie podľa výberu a obed s tromi chodmi v reštaurácii hotela Horal. Ide o skutočne hodnotný zážitok pre pôžitkárov, na ktorý vaši blízki určite nezabudnú.

Hodnotový poukaz

Ak si nie ste istý, čím konkrétne by ste sa zavďačili, vyberte poukaz v nominálnej hodnote. Obdarovaný si sám vyberie, za čo ho utratí. Môže ho využiť aj na ďalšie služby Resortu Valachy - na ubytovanie, ale napríklad aj degustačné menu v Spa hoteli Lanterna, skipas či iné aktivity. Všetky poukazy môžete ľahko vybrať a objednať on-line a nechať si ich zaslať poštou aj mailom.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy