Na sídlisku Hájik došlo k napadnutiu, 17-ročný chlapec musel byť prevezený do nemocnice


Foto: Na sídlisku Hájik došlo k napadnutiu, 17-ročný chlapec musel byť prevezený do nemocnice Foto: ilustračné

V sobotu 24. novembra došlo vo večerných hodinách na sídlisku Hájik k napadnutiu 17-ročného mladistvého chlapca. Zranenému bola privolaná záchranná služba, ktorá ho previezla do nemocnice v Žiline. Dôvod útoku zatiaľ nie je presne známy, útočníkom mal byť údajne o niečo starší mladík.

„Na žilinskom sídlisku Hájik malo dôjsť k fyzickému napadnutiu 17-ročného mladistvého. V súvislosti s touto udalosťou prebieha objasňovanie vo veci priestupku proti občianskemu spolunažívaniu,“ potvrdil informácie o útoku Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.

Chlapcovi prišla na pomoc posádka záchrannej služby, ktorá ho po prvotnom ošetrení previezla na ďalšie vyšetrenia do žilinskej fakultnej nemocnice s poliklinikou.


„Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali o 21:13 hod. s tým, že bol napadnutý muž a potrebuje pomoc záchranárov. Posádka, ktorú sme vyslali, na mieste ošetrila muža s viacerými zraneniami a transportovala ho do FNsP v Žiline,“ potvrdila Alena Krčová z operačného strediska záchrannej služby. 

K podobným prípadom už na sídlisku Hájik došlo aj v minulosti. Konflikt sa zvyčajne snažia vyvolať ľudia pod vplyvom alkoholu alebo drog. Naposledy bol pri podobnej udalosti zranený aj policajt.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu