Pavol Paukovček pod Dubňom končí, v MsHK Žilina ho nahradí Peter Mikula


Foto: Pavol Paukovček pod Dubňom končí, v MsHK Žilina ho nahradí Peter Mikula Foto: ilustračné

Žilinský hokejový klub MsHK Žilina dnes oznámil zmenu na trénerskom poste, doterajšieho lodivoda Pavla Paukovčeka, ktorý prišiel do Žiliny pred nadchádzajúcou sezónou, nahradí Peter Mikula. Vlci sa zatiaľ v sezóne trápia, patrí im posledná dvanásta priečka. 

„Novým trénerom tipsportligového hokejového tímu MsHK Doxxbet Žilina sa stal Peter Mikula. Nahradil Pavla Paukovčeka, ktorého vedenie klubu odvolalo v stredu. Ide o prvú trénerskú výmenu v aktuálnom ročníku Tipsport ligy. Žilina v tejto sezóne odohrala v najvyššej slovenskej súťaži zatiaľ 26 duelov a nazbierala v nich 23 bodov. Patrí jej posledná 12. priečka tabuľky s odstupom ôsmich bodov na dvojicu nováčikov súťaže - desiatu Budapešť a jedenásty Miškovec. Už vo štvrtok majú Žilinčania šancu zlepšiť si bodový zisk, v domácom prostredí totiž hostia Nové Zámky,“ uviedol hokejový klub na webe.

Pavel Paukovček prišiel pod Dubeň pred aktuálnym súťažným ročníkom, v minulosti viedol aj Liptovský Mikuláš, Martin a Poprad. Peter Mikula má na konte dva slovenské majstrovské tituly, v rokoch 2001 i 2013 sa tešil s HKM Zvolen. Žilinu viedol už v sezóne 2014/2015 a krátko aj v ročníku 2002/2003.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina