18-ročný mladík močil na zastávke a odmietol vydať občiansky preukaz, policajti mu našli marihuanu


Foto: 18-ročný mladík močil na zastávke a odmietol vydať občiansky preukaz, policajti mu našli marihuanu Foto: Mestská polícia Žilina

Vo štvrtok 15. novembra zadržala hliadka Mestskej polície na ulici P. O. Hviezdoslava mladého muža, ktorý mal pri sebe väčšie množstvo neznámej sušenej rastliny. Policajti mladíka spozorovali v čase okolo 22:30 hod. ako znečisťuje verejné priestranstvo za zastávkou MHD. 

V priestore okolo zastávky sa nachádzali celkom traja muži, pričom jeden z nich tam močil. Tento na výzvu policajnej hliadky odmietol preukázať svoju totožnosť.

„Počas úkonov pred predvedením osoby na útvar MP za účelom zistenia totožnosti muž vyložil z bundy 0,7 lit. sklenenú nádobu s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny o ktorej uviedol, že sa jedná o marihuanu, ďalšie dve vrecká so zelenou sušenou rastlinou, sklenenú fajku a digitálnu váhu,“ informuje Mestská polícia.

Krátko na to mladík predložil aj svoj doklad totožnosti. Na miesto bola v tom čase privolaná hliadka štátnej polície. 18-ročný muž zo Žiliny sa stal podozrivým z drogovej trestnej činnosti.

Prípad si na mieste prevzala privolaná hliadka Policajného zboru SR.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina