10 tipov na vianočný darček: Venujte zážitok z Beskýd


Foto: 10 tipov na vianočný darček: Venujte zážitok z Beskýd Foto: Resort Valachy

Už premýšľate o vianočných darčekoch? Vianoce sú skvelou príležitosťou dať ľuďom okolo vás najavo, že ich máte radi a že na nich myslíte. Čo keď už ale vaši blízki “všetko majú” a “nič nepotrebujú”? Darčekom v podobe zážitku určite nešliapnete vedľa.

Exotická masáž, degustačná večera o šiestich chodoch, relaxačný víkend alebo napríklad stretnutie s Ladislavom Špačkom či pobyt pre športovcov: vo vyhľadávanom Resorte Valachy vo Velkých Karlovicích nájdete tipy pre celú rodinu. Poukazy si navyše môžete ľahko objednať on-line na webe

Wellness pobyty: Lanterna a Horal

Hotely Lanterna a Horal sú obľúbenou destináciou milovníkov relaxácie. Pokiaľ chcete blízkym venovať skutočne hodnotný odpočinok, je to jasná voľba. Pobyty tu vždy zahŕňajú raňajky, večeru a neobmedzený vstup do wellness.

Wellness deň pre zdravie NAJPREDÁVANEJŠIE

Celodenný pobyt v relaxačnom centre Wellness Horal zahŕňa masáž či beauty ošetrenie a trojchodový obed za cenu od 1 290 českých korún. Súčasťou Wellness Horal sú tri termálne bazény, fitnes centrum a saunový svet s ponukou masáží a saunových rituálov. Obdarovaný si tu rozhodne príjemne oddýchne. Wellness deň je najpredávanejším darčekom Resortu Valachy, ktorý často volia aj firmy pre svojich zamestnancov.

Romantické hýčkanie pre dvoch 

Najobľúbenejší pobyt pre páry v hoteli Lanterna s raňajkami do postele, šesťchodovou večerou, masážou, beauty ošetrením a neobmedzeným vstupom do L-Spa a Wellness Horal. Ideálne aj ako svadobný dar!

Kurz etikety s Ladislavom Špačkom

Stretnutie s “majstrom etikety”, bývalým hovorcom prezidenta Václava Havla, je príležitosťou osviežiť si zásady spoločenského správania a stolovania pri degustačnej večeri v Spa hotela Lanterna. Termíny pre rok 2019: 1. mája a 14. decembra.

Degustačná večera v Spa hoteli Lanterna

Ideálnym darčekom pre náročných gurmánov je poukaz na degustačné menu o šiestich chodoch v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka. Na svoje si prídu aj milovníci vína: v hotelovej vinotéke je zastúpených 52 vinárstiev z 9 krajín sveta. 

Bežecká škola Miloša Škorpila NOVINKA

Venujte pobyt zasvätený tréningu s najznámejším českým koučom a kvalitnej relaxácii. Tento rok je premiérovo vypísaný aj termín pre úplných začiatočníkov (22. - 25. 4.)

Kurz pečenia valašských frgálov

Ideálny darček pre vášnivých kuchárov a kuchárky. Trojhodinové kurzy pod vedením profesionálnej pekárky Resortu Valachy sa konajú každú sobotu od apríla do novembra.

Pobyty s výučbou angličtiny NOVINKA 

Programy Angloville pre jedného až dvoch žiakov s rodeným hovoriacim, spojené s pobytom v Spa hoteli Lanterna, umožňujú skutočné “vnorenie” do jazyka. To všetko s raňajkami, večerou a neobmedzeným vstupom do wellness.

Škola bežeckého lyžovania

Tip pre tých, ktorí sa chcú naučiť na bežkách alebo sa v bežkovaní zdokonaliť. Pobyt v Spa hoteli Lanterna v januári 2019 vedú skúsení lektori, v cene je aj neobmedzený wellness.

Štartovné na VALACHY TOUR

Darujte štartovné na športový seriál organizovaný Resortom Valachy (pretek na bežkách, v behu, maratón horských bicyklov, duatlon a triatlon Valachy Man)

Hodnotové poukazy

Ak si nie ste istí, čím konkrétne by ste sa zavďačili, vyberte poukaz v nominálnej hodnote. Obdarovaný si sám vyberie, za čo ho utratí. Všetky poukazy môžete ľahko objednať on-line na webe Resortu Valachy.


Poukaz, ktorý môžete darovať svojim blízkym či napríklad kolegom. Zdroj: Resort Valachy



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy