Už túto sobotu sa uskutoční vernisáž výstavy a dražba obrazov MAĽUJ PODĽA SEBA


Foto: Už túto sobotu sa uskutoční vernisáž výstavy a dražba obrazov MAĽUJ PODĽA SEBA
Galéria: 4 fotky

Unikátny projekt MAĽUJ PODĽA SEBA pozná svojho víťaza a má pre neho i pre vás vernisáž. Spomedzi desiatich umelcov, ktorí sa predstavili na súťaži, zvíťazil výtvarník PADRE. V sobotu 17.11. sa uskutoční vernisáž diel, ktoré autor namaľoval na 5 plátien. Čo vás ešte čaká?

Súčasťou vernisáže bude tiež DRAŽBA obrazov, ktoré vznikli priamo na súťaži. Domov si tak môžete odniesť originálne dielo. Chýbať nebude welcome drink Excelent a občerstvenie. 

Pre tých z vás, ktorí by sa chceli kreatívne realizovať i v tento deň, budú na stoloch pripravené čisté výkresy s pastelkami. Nestačí? Veľká plocha na maľovanie bude nachystaná špeciálne pre vás. Koľko umelcov ešte prebudíme?


Odnes si originálnu maľbu od mladého umelca! 

Ak sa chceš zapojiť do dražby a investovať do budúcnosti, musíš sa zaregistrovať v Emócii do 20:00. Registrácia je bezplatná, po nej dostaneš svoje číslo, ktorým môžeš nahlásiť ponuku. Najvyššia ponuka vyhráva.

Ak to práve bude Tvoja, dostaneš autorizáciu diela a môžeš sa pyšne niesť cestou domov s novým obrazom. Nikdy nevieš, možno o pár rokov bude mať cenu zlata.

Galéria: 4 fotky

Miesto: EMÓCIA Gallery & Caffe Club
Dátum: 13.11.2018 - 17:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu