Bezplatný krúžok detského parkouru v Žiline má stále voľné miesta, prihlásiť sa dá do konca novembra


Foto: Bezplatný krúžok detského parkouru v Žiline má stále voľné miesta, prihlásiť sa dá do konca novembra

Deti majú stále možnosť zaregistrovať sa do bezplatného krúžku detského parkouru v Žiline. Ide o celoročný zážitkový kurz , ktorý je určený pre deti od 9 do 14 rokov a vedení špecializovanými trénermi s praxou.

Parkour je fyzická aktivita, v ktorej sa cvičiaci snaží dostať z jedného miesta na druhé bezpečne, efektívne a s použitím vlastného tela. Parkour je založený na prekonávaní všetkých prekážok, ktoré sa v ceste vyskytnú, ako keby šlo o stav ohrozenia. S trochou nadhľadu sa dá povedať, že parkour vás v prípade ohrozenia naučí utiecť podobne ako bojové umenia vás naučia sa brániť.

Parkour kombinuje prvky atletiky a gymnastiky. Parkour ovplyvňuje myslenie a cvičiaci lepšie zvládajú nielen fyzické, ale aj psychické prekážky. Tento šport je mimoriadne príťažlivý najmä pre teenagerov, preto môže byť vstupnou bránou k športu aj pre tie deti, ktoré doteraz nešportovali. 


Nábor ďalších členov do krúžku je stále otvorený. Je tu výnimočná príležitosť prihlásiť sa počas celého novembra. Ak má vaše dieťa záujem, pošlite email na: vlciparkour@gmail.com a dostanete viac informácií.

Krúžok je pre všetky deti bezplatný!



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu