V celoslovenskej súťaži Na nový level súťažia aj školy v Žiline, podporte ich a vyhrajte super ceny


Foto: V celoslovenskej súťaži Na nový level súťažia aj školy v Žiline, podporte ich a vyhrajte super ceny

Poznáte niekoho, kto by rozdal výpočtovú techniku v hodnote 21 000 € len tak? S najväčšou pravdepodobnosťou by ste nikoho vo vašom okolí nenašli. My však poznáme projekt, ktorý chce takto pomôcť nášmu školstvu a dostať ho na nový level. 

Reč je o súťaži Na nový level a značke Školská technika, vďaka ktorej môžu slovenské školy vyhrať 3x plne vybavené počítačové učebne s interaktívnou tabuľou v hodnote až 21 000 €. Ako?

Stačí za ňu hlasovať prostredníctvom oficiálneho webu - www.nanovylevel.sk. Podotýkame, že každý jeden hlas je naozaj dôležitý, aby sa na nový level dostala práve vaša škola. Aktuálne poradie škôl nájdete na tejto adrese, na strednom Slovensku zatiaľ vedie Jazyková škola na Veľkej okružnej v Žiline.

To sa však môže zmeniť - k dnešnému dňu bolo odovzdaných cez 75 000 hlasov, ktoré stále pribúdajú. Každý jeden hlasujúci je totiž v hre o super ceny ako napríklad elektrická kolobežka, smartfón, tlačiarne, či notebooky a herné PC. Hodnota cien spolu s hlavnou výhrou presiahli 25 000 €. 

Do súťaže sa stále môže zapojiť akákoľvek základná alebo stredná škola na území Slovenskej republiky počas jej celého trvania, a to do 31.12.2018

Výhercami sa stanú 3 školy s najvyšším počtom hlasov - jedna v každej časti Slovenska, ktoré budú vybavené najmodernejšou počítačovou učebňou, revolučným interaktívnym riešením, tlačiarňami, vizualizérom a všetkým čo k tomu patrí. Poďte hlasovať za svoju školu na www.nanovylevel.sk alebo sleduj novinky z priebehu súťaže na Facebooku


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Na nový level