CrossGym Liga Zimné kolo


Foto: CrossGym Liga Zimné kolo
Galéria: 4 fotky

Počas predminulého predlženého víkendu sa tým Crossgym Žilina zúčastnil posledného kvalifikačného kola Crossgym ligy, ktorá je spoločným projektom troch gymov venujúcich sa funkčnému tréningu a tréningom využívajúcim princípy “CrossFit”. Za parádne priestory a výbornú atmosféru pre toto kolo vďačíme Michalovi Kissovi z MKTC – Michal Kiss Training Center, Nové Zámky.

Už v predchádzajúcich kolách sa Nám podarilo podať pekné výkony a opäť sa to potvrdilo aj na tomto kole, kde sme obsadili 5te miesto v ženskej kategórii a 10te miesto v kategórii mužov. Teraz už len budeme dúfať, že postúpime do finálového kola, kam bude pozvaných len 20 mužov a 10 žien, ktorí dosiahli najlepšie výsledky počas všetkých troch kvalifikačných kôl.

Celá séria CrossGym ligy bolo prvým Crossfitovým podujatím na ktorom sme sa zúčastnili a za tieto popredné umiestnenia a možný postup do finále vďačíme možnostiam tréningu v CrossGyme Žilina a v nepatrnej miere aj celému našemu kolektívu, ktorý nás podporoval počas prípravy a taktiež aj počas jednotlivých kvalifikačných kôl tejto súťaže.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu