Návrhy na Areál žilinského športu


Foto: Návrhy na Areál žilinského športu
Galéria: 2 fotky

Okolo problematiky nefunkčných/nedostavaných športovísk v Žiline sa živo diskutovalo nielen v predvolebnom boji. V ŠH na Bôriku dnes po menších opravách prebiehajú zápasy Žirafy ligy vo florbale a futsale. Mesto prišlo na svojom profile na Facebooku s 2 vizualizáciami plánovaného Areálu žilinského športu. Ten však bude pravdepodobne postavený na periférii mesta.

Mesto zverejnilo na Facebooku vizualizácie

“V tomto článku Vám prezentujeme 2 návrhy výstavby nového Areálu žilinského športu, ktorý by mal vzniknúť pod Dubňom pri rieke Váh. Súčasťou tohto viacúčelového športového priestoru bude nielen multifunkčná športová hala, atletický štadión, plavecké centrum, tenisová hala, hokejová a krasokorčuliarska aréna, ale aj areál vodákov, detské ihrisko, piesková pláž, priestor pre skateboard park, vyhliadková reštaurácia, či drevené terasy nad riekou.

Zaujíma nás Váš názor a preto prijmeme akékoľvek podnety k týmto dvom variantom, ktoré môžete prostredníctvom e-mailu zaslať na vedúcu Odboru kultúry, cestovného ruchu a miestneho rozvoja Mestského úradu v Žiline, pani Mgr. Ingrid Dolníkovú: Ingrid.Dolnikova@zilina.sk.”

Areál žilinského športu - 2 návrhy výstavby (PDF)
http://www.zilina.sk/userfiles/2014/Sport/Areal_zilinskeho_sportu.pdf

zdroj: Žilina - mesto s tvárou




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu