Žilinská autoumyváreň „KáBéčko“ funguje už takmer rok, neustále prichádza s vylepšeniami


Foto: Žilinská autoumyváreň „KáBéčko“ funguje už takmer rok, neustále prichádza s vylepšeniami
Galéria: 7 fotiek

Čoskoro uplynie rok od spustenia prevádzky autoumyvárne „KáBéčko“, ktorá sídli na križovatke ulíc Kragujevská a Oceliarska v Žiline. Od začiatku decembra minulého roka je pod vedením nových majiteľov, a tí sa neustále snažia pracovať na tom, aby poskytli zákazníkom čo najlepšie služby.

Pre tých, ktorí dbajú aby ich auto bolo vždy pekné a čisté, prinášame niekoľko informácií a noviniek z obľúbenej žilinskej autoumyvárne. Nové vedenie zrealizovalo počas uplynulých desiatich mesiacov viaceré zmeny a opravy.

Po prevzatí prevádzky od pôvodného majiteľa prešli renováciou zberné nádrže v každom boxe. Postupne ich bolo potrebné nanovo vybetónovať, vystužiť a vymeniť poddimenzované kovové mriežky v boxoch za špeciálne živicové. Tie sú garantom bezproblémového využitia aj pre nákladné automobily nad 3,5 tony.

Galéria: 7 fotiek

„Túto opravu sme realizovali ešte v lete 2018 len za mierne obmedzenej prevádzky, kedy došlo k postupnej trojfázovej výmene, aby boli vždy minimálne 4 boxy zo šiestich využiteľné,“ informoval konateľ spoločnosti Jakub Sarvaš.

Po vykonaní opráv sa autoumyváreň zamerala na rozšírenie ponúkaných služieb, preto k už šiestim existujúcim vysávačom pribudli aj suchý tepovač interiéru, parný tepovač koberčekov, zariadenie na aplikáciu antibakteriálneho prípravku na textilné časti do interiéru či lesku na pneumatiky, ako aj čistič diskov kolies. A v najbližších dňoch ešte pribudne kompresor na bezplatné dofukovanie pneumatík.

V troch boxoch testujú program na umytie silne znečistených automobilov

Na prvých troch boxoch v smere od vstupu do areálu pribudol nový program AKTÍVNA PENA. Zákazník má v ňom k dispozícií všetky dostupné spôsoby umytia, ktoré aktuálne trh ponúka. Kombináciou aplikovania AKTÍVNEJ PENY a následného umytia mikropráškom môže dosiahnuť nekompromisne dokonalé umytie. A to aj pri silne znečistených automobiloch. V prípade, že sa tento program ujme, majitelia ho plánujú doplniť aj na ostatné 3 boxy.

Galéria: 7 fotiek

Automat na kávu, snack a nealkoholické nápoje

Autá nie sú len dopravný prostriedok, ale aj záľuba či zábava. Preto ich mnohí automobiloví nadšenci nechodia umývať sami, ale v skupinkách. V umyvárni sa tak bežne stretne skupinka kamarátov, ktorí by radi prehodili pár slov. No a kde inde človek lepšie „pokecá“, ako pri dobrej káve? Z tohto dôvodu sa v areáli „KáBéčka“ nachádza aj kávomat, obsahujúci kvalitnú zrnkovú kávu.


„Súčasný kávomat však budeme musieť v najbližších dňoch nahradiť iným, vhodnejším pre exteriérové využitie. Na predošlom dochádzalo k prevádzkovým problémom. Kvalitu kávy však chceme určite zachovať. Taktiež doplníme nový automat na malé snacky a nealkoholické nápoje,“ spresnil Jakub Sarvaš z vedenia spoločnosti. Ako nám ďalej prezradil, v pláne je tiež vytvorenie oddychového priestoru, kde si bude možné tieto novinky naplno vychutnať. 

Nemáte drobné? Žiadny problém, v areáli je zmenáreň

Počas slnečných dní a najmä počas víkendov zažíva autoumyváreň nápor vozidiel. Nie každý má pri sebe dostatok mincí, alebo sa môže stať, že sa jednoducho minú. Ak potrebujete rozmeniť, využijete na to určenú ZMENÁREŇ, kde stačí vložiť bankovky a vypadnú vám mince.

V minulosti sa ale občas stávalo, že pre veľký počet zákazníkov dochádzali v zmenárni mince. „Pre tento prípad sme objednali a inštalovali dodatočnú DRUHÚ ZMENÁREŇ, aby bola prevádzka a zámena mincí dostupná za každých okolností,“ doplnil Sarvaš.

Galéria: 7 fotiek

Možnosť umývania firemných vozidiel

Služby „KáBéčka“ oceňujú aj viacerí majitelia firiem. Pre nich je totiž dostupná možnosť objednania firemných DOBÍJACÍCH KARIET. Tie sa dajú jednoducho zakúpiť cez stránku http://www.autoumyvarenzilina.sk a ku každej je, pochopiteľne, vydaný aj daňový doklad - faktúra.

Právnické osoby tak môžu zahrnúť využívanie služieb autoumyvárne do firemných nákladov vrátane odpočtu DPH. Pre fyzické osoby je možnosť zakúpenia kariet aj priamo na prevádzke v ZMENÁRNI. Ak plánujete navštíviť autoumyváreň prvý krát, môžete sa ľahko stratiť v ruchu neprehľadnej Kragujevskej ulice a areál jednoducho prehliadnuť.

„Mysleli sme aj na tieto situácie a umiestnili sme tri vlajkové stožiare o veľkosti 12 metrov, aby sme zákazníkom uľahčili navigáciu k nám,“ povedal Jakub Sarvaš. Plány s rozšírením o siedmy box pre nákladné vozidlá (tzv. TIR BOX) sa na krátky čas odkladajú, keďže sú s týmto riešením určité technické problémy.

Neznamená to však, že tento box nepribudne - realizácia dobudovania bola len posunutá na rok 2019. Rozsah poskytovaných služieb autoumyvárne „KáBéčko“ je už dnes skutočne široký. Majitelia ale ešte ani zďaleka nekončia a majú ďalšie plány do budúcnosti. Chcú totiž, aby zákazníci odchádzali vždy spokojní.

Autoumyváreň informuje svojich zákazníkov o novinkách aj prostredníctvom Facebooku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR KáBéčko