Štýlová svadobná výstava v Event House Žilina predstaví aj tento rok najnovšie trendy


Foto: Štýlová svadobná výstava v Event House Žilina predstaví aj tento rok najnovšie trendy
Galéria: 22 fotiek

Pozývame Vás na tretí ročník svadobnej výstavy v Event House Žilina. Na nedeľu 4. novembra pripravil Event House v spolupráci so svadobnou agentúrou SpicyWedding podujatie plné svadobných noviniek, trendov a inšpirácie!

Pripravujete svoj veľký deň? Svadobná výstava Event House Žilina je skvelou príležitosťou inšpirovať sa! Výstava však nie je určená len všetkým budúcim nevestám a ženíchom, ale každému, kto chce stráviť príjemnú nedeľu v obklopení noviniek zo sveta beauty & fashion.

Už 4. novembra sa opäť môžeme tešiť na prehliadku unikátnych kúskov svadobných šiat od salónu WEM. Ten oblieka nejednu nevestu slovenského showbiznisu, medzi ktorými nechýbala ani Dominika Cibulková či Ivana Gáborik Surovcová. Aktuálne trendy predstaví aj prehliadka svadobných šiat dizajnérky Veroniky Kostkovej. Páni si môžu vychutnať módnu prehliadku pánskych oblekov od slovenskej značky Justin Paukin. Salóny predstavia najnovšie trendy svadobných odevov a doplnkov.

Okrem toho na výstave nájdete šperky, dekorácie, doplnky, svadobné koláčiky, inšpiráciu na darčeky pre hostí a mnoho ďalšieho. Zoznámite sa aj s overenými svadobnými dodávateľmi, skúsenými fotografmi či talentovanými vizážistkami.


Event House je dizajnový industriálny priestor vyhľadávaný pármi, ktoré túžia po originálnej a štýlovej svadbe. Svadobná výstava je perfektná príležitosť aj na prehliadku priestorov a konzultáciu voľných termínov.

Vstupenky je možné zakúpiť si v predpredaji v sieti ticketportal.sk alebo priamo na mieste. Cena vstupenky je 3 €, deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Viac informácií a konkrétnych vystavovateľov postupne nájdete na Facebook udalosti.

Príďte si užiť krásnu nedeľu so svojím nastávajúcim, rodinou, priateľmi či priateľkami. Odneste si kopec inšpirácie, vychutnajte si módne prehliadky šiat a spoznajte najnovšie trendy.

Chcete sa výstavy zúčastniť ako vystavovateľ? Kontaktujte organizátorov na kontakt@spicywedding.sk. Svadobná výstava je projektom Event House Žilina a svadobnej agentúry SpicyWedding. 

Miesto: Event House Žilina
Dátum: 04.11.2018 - 11:00    18:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu