HARMÓNIA Festival zdravého životného štýlu, ktorý prepojí telo i dušu, skrášli, inšpiruje aj zabaví


Foto: HARMÓNIA Festival zdravého životného štýlu, ktorý prepojí telo i dušu, skrášli, inšpiruje aj zabaví
Galéria: 12 fotiek
Foto: Harmónia Festival

Jedno z najväčších podujatí zdravého životného štýlu, ktoré už má svoju tradíciu, dozrelo do dospelosti. V októbri prichádza celkovo jeho 19. opakovanie, z toho tretíkrát do Žiliny. Srdečne všetkých pozývame!

Veľká oslava zdravia, krásy, osobnostného a duchovného rozvoja. Príjemná atmosféra, podobne naladení ľudia a miesto, kde dostanete tipy, ako svoj život prežiť šťastnejšie, radostnejšie a spokojnejšie. Aj o tom je HARMÓNIA festival zdravého životného štýlu, dvojdňové podujatie pre všetkých priaznivcov zdravej stravy a pozitívnych inšpirácií.

Počas dvoch dní sa môžu návštevníci tešiť na výstavu s približne 60 vystavovateľmi, bohatý prednáškový program so známymi odborníkmi a výnimočnými témami a ďalší sprievodný program. Podujatie sa aj v tomto roku, už tradične koná v žilinskom Hoteli Slovakia*** a to 19. - 20. októbra 2018. Akcia je určená všetkým, ktorí chcú na sebe pracovať, žiť plnohodnotne, v láske, spokojnosti, prosperite a zdraví.

Galéria: 12 fotiek

Návštevníci festivalu môžu zažiť viac ako 15 kvalitných prednášok, ale tiež workshop zdravšieho pečenia, prezentácie a ukážky rôznych druhov jogy a pohybových terapií v dvoch prednáškových miestnostiach. Tvárovú gymnastiku predstaví a ukáže aj základné cviky Iveta Štecová, prvá certifikovaná lektorka tvárovej gymnastiky na Slovensku. Na tému Najčastejšie mýty a chyby v stravovaní bude prednášať Monika Balko, výživová poradkyňa. Ako môže žena ovplyvniť zdravie v rodine je názov prednášky známej terapeutky Stanky Sobolovej.

O tom, ako byť dobrou matkou a otcom, príde porozprávať Mgr. art Zuzana Hozhoni, ktorá pracuje s energiami a súčasne je aj expertkou na prepis Limbického zápisu. Lektorkami a lektormi žilinskej HARMÓNIE budú tiež Michelle Mattieligh, Ľuba Lapšanská, česká psychosomatička Antonie Krzemieňová, Jozef Banáš, MUDr. Vladimír Savčenko, Pavel „Hirax“ Baričák.

V rámci tém sa budeme venovať  vzťahom, materstvu a rodičovstvu, karme, zdravej výžive, kváskovému a bezplekovému pečeniu, tradičnej čínskej medicíne, emóciám, zlepšeniu zraku prirodzenou metódou a tiež prírodnej medicíne… Prednášky bezpochyby uspokoja aj tých najnáročnejších tohtoročných návštevníkov. 


Ponuka vystavovateľov je rovnako bohatá ako prednáškový program.  Na výstave nájdete napríklad prírodnú kozmetiku, zdravé sladkosti, kvalitné bio oleje. Chýbať nebudú ani zelené potraviny, výživové doplnky na trávenie, chudnutie, detoxikáciu a mnoho iných tovarov a služieb pre zdravší život. Vo vystavovateľskej časti bude aj Komora homeopatov či liečba pijavicou lekárskou.

Pod jednou strechou počas dvoch dní tak nájdete bohatý zdroj inšpirácie, ale aj zaujímavý sprievodný program, ktorý obsahuje rôzne merania a diagnostiky zdravia, či fotenia aury, ukážky líčenia,  ale i  veštenie, numerológiu a tarot, meditáciu a bohatú tombolu o krásne ceny.

Galéria: 12 fotiek

Vstup na samotnú výstavu stojí 2,50 eur. Odporúčame však zakúpiť si jednodňovú prednáškovú permanentku aktuálne od 17 Eur, alebo dvojdňovú od 22 Eur na stránke https://www.harmoniafestival.sk/vstupenky/, kde nájdete aj bližšie informácie o programe.   

V novom, vylepšenom šate a s množstvom aktuálnych prednáškových tém sa na všetkých teší autorka a organizátorka HARMÓNIA Festivalov zdravého životného štýlu Mgr. Katarína Lehotská Mikuláková. Srdečne Vás všetkých pozývame!


Miesto: Hotel Slovakia Žilina
Dátum: 19.10.2018 - 10:00    20.10.2018 - 20:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR HARMONIAFEST