AKTUÁLNE: Košická je ďalší deň upchatá už od rána, včerajšie zdržanie bolo okolo 40 minút


Foto: AKTUÁLNE: Košická je ďalší deň upchatá už od rána, včerajšie zdržanie bolo okolo 40 minút Foto: ilustračné

Aktuálne nám dnes 28. septembra hlásia vodiči zdržania na ulici Košická v Žiline. Ďalší deň sa tvoria kolóny od skorých ranných hodín v smere na Martin a čiastočne aj z opačného smeru. Zdržanie sa pohybuje zatiaľ na úrovni do 15 minút. Počas včerajšieho dňa čakali niektorí vodiči v kolónach takmer 40 minút.

Pre tých, ktorí sa ponáhľajú, je vhodnejšie využitie obchádzkových trás. Je predpoklad, že hlavný ťah na Martin bude upchatý aj dnes počas celého dňa. Dopravu na Košickej ulici musia v týchto prípadoch priebežne riadiť policajti.

Včera 27. septembra boli upchaté ulice Nemocničná, Košická, Ľavobrežná, Vysokoškolákov, Predmestská, Estakáda, Kragujevská a na prekvapenie mnohých aj centrum mesta - Legionárska, Veľká okružná, Hviezdoslavova, 1. mája a niektoré jednosmerky.

Mnohí obyvatelia mesta, ktorí sa presúvali len z práce či školy domov, strávili dlhé minúty čakaním v kolónach. Spomalená premávka sa podpísala aj pod meškanie niektorých spojov mestskej a prímestskej hromadnej dopravy.

Situáciu sledujeme, pre viac informácií môžete navštíviť aj našu skupinu na Facebooku https://www.facebook.com/groups/dopravny.servis.zilina/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu