Legendárna oldieska opäť mieri do Event House Žilina, prinesie najväčšie tanečné hity aj Hečkovcov


Foto: Legendárna oldieska opäť mieri do Event House Žilina, prinesie najväčšie tanečné hity aj Hečkovcov

Už 27. októbra môžete zažiť noc plnú bláznivej zábavy a najznámejších oldies tanečných hitov. Už tradične bude celý večer sprevádzať DJ Marián Krúpa, ktorého poznáte z párty a plesov v Event House. 

Špeciálnymi hosťami Oldies party sú súrodenci Hečkovci. Júlia Hečková patrila spolu s Marikou Gombitovou a Beátou Dubasovou medzi najvýraznejšie speváčky slovenskej populárnej hudby 80. rokov. Spolu so svojim bratom Petrom predstavia legendárne hity ako Taliansky muzikál, Maturitné tablo či Mesto snov.

Vítaní sú všetci! Na parkete je miesto pre každého, kto sa chce naozaj zabaviť. K dispozícii je niekoľko barov a ak si chcete dopriať pohodu a komfort, môžete si rezervovať stôl emailom na festivaly@spicybrown.sk alebo na tel. čísle: 00421 / 918 397 133. 

Príďte si vychutnať pravú Oldies party už 27. októbra v Event House Žilina. Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť vopred cez www.ticketportal.sk za zvýhodnenú cenu alebo priamo na mieste. 


O EVENT HOUSE

Event House Žilina je industriálny dizajnový priestor na eventy. Nachádza sa v priemyselnej časti Žiliny. Je dostupný MHD linkami č. 20 a 22 a prímestskými linkami (zastávky Rajecká – Mliekarne, Rajecká – Elektrovod). Pred areálom je k dispozícii parkovisko.

Vnútorné haly sú nefajčiarske. Priestor je využívaný na firemné eventy, koncerty, plesy, párty, konferencie, kongresy, podujatia veľkokapacitného charakteru, veľtrhy a výstavy, ale i svadby. Event House tvoria 3 eventové haly, vonkajšia terasa, backstage. 

Miesto: Event House Žilina
Dátum: 27.10.2018 - 21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR spicybrown