Tragédia v Trnovom pri Žiline: Žena bola podľa zistení polície uškrtená


Foto: Tragédia v Trnovom pri Žiline: Žena bola podľa zistení polície uškrtená

Dňa 11. septembra 2018 sme vás informovali o tragédii, kedy v mestskej časti Žilina - Trnové objavili v priestoroch rodinného domu dve mŕtve telá. Polícia s ohľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemohla veci konkretizovať, dnes spresnila, že muž zomrel bez cudzieho zavinenia. Jeho 45-ročná manželka, ktorú podľa svedkov našli v posteli, zomrela na následky uškrtenia. 

„Na základe predbežnej správy z pitvy nebohých bolo zistené, že smrť 46 ročného muža nebola zavinená cudzím konaním, ale 45 ročná žena bola uškrtená. V súvislosti s nebohým 46 ročným mužom prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia a v súvislosti s nebohou prebieha vyšetrovanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ potvrdil policajný hovorca Radko Moravčík.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebude polícia poskytovať bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania. „Polícia na prípadoch intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku za účelom ich objasnenia,“ uzavrel Moravčík.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu