AKTUÁLNE: V mestskej časti Žilina-Trnové našli mŕtvy manželský pár


Foto: AKTUÁLNE: V mestskej časti Žilina-Trnové našli mŕtvy manželský pár
Galéria: 7 fotiek

Dnes ráno došlo k nálezu dvoch tiel v rodinnom dome v Trnovom pri Žiline. Na mieste sa aktuálne nachádza množstvo policajtov, polícia k prípadu pre prebiehajúce procesné úkony neposkytuje bližšie informácie. Podľa správ od čitateľov by sa malo jednať o manželský pár v strednom až staršom veku. 

„V Žilinskom kraji sme prijali oznámenie o náleze mŕtvych manželov. Pripravujeme viac podrobností. Poprosíme médiá, aby boli trpezlivé. Akonáhle bude k dispozícií viac informácií, poskytneme ich,“ povtrdila polícia na Facebooku. V prípade bližších informácií budeme článok aktualizovať.  


Stanovisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline

„Môžeme potvrdiť, že v utorok 11. septembra predpoludním boli v rodinnom dome v mestskej časti Žilina-Trnové nájdené dve mŕtve osoby, 45 ročná žena a 46 ročný muž. V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti osôb bude nariadená pitva. Ďalšie okolnosti prípadu, ako aj právna kvalifikácia skutku sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu