Pri včerajšej nehode pod Strečnom prešiel 24-ročný vodič do protismeru, zranenia sú len ľahké


Foto: Pri včerajšej nehode pod Strečnom prešiel 24-ročný vodič do protismeru, zranenia sú len ľahké
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

V stredu 5. septembra došlo okolo pol deviatej hodine ráno na ceste I/18 pri Strečne k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania polície bolo zistené, že 24-ročný vodič zo Žiliny idúci na osobnom vozidle Citroën Berlingo prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom Škoda Octavia.

„24-ročný vodič jazdiaci na vozidle Citroën Berlingo v smere od Žiliny na Martin z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom Škoda Octavia, ktoré viedla 25-ročná vodička z Martina,“ informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík

Obaja vodiči boli prevezení na ošetrenie do nemocnice, našťastie utrpeli len ľahké zranenia. Ani u jedného z vodičov alkohol vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na sumu 7 100 eur.  

„Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách,“ dodal Moravčík.

Policajti aj po odstránení následkov dopravnej nehody v predmetnom úseku cestnú premávku monitorovali a v prípade potreby riadili a usmerňovali. Kolóny sa tvorili ešte niekoľko hodín po odstránení nehody.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina