GVOZA sa rozlúčila s piatimi pedagógmi, v novom školskom roku už do školy nenastúpia


Foto: GVOZA sa rozlúčila s piatimi pedagógmi, v novom školskom roku už do školy nenastúpia Foto: ilustračné / Google Maps

Začína sa nový školský rok. Učitelia si cez prázdniny snáď aspoň trochu oddýchli a na začiatku septembra nastúpia do práce opäť s veľkým oduševnením a elánom. Nie všetci sa však po prázdninách vrátia späť, niektoré školy sa so svojimi kolegami pred prázdninami rozlúčili. Mnohí pedagógovia totiž nastúpili na zaslúžený dôchodok.

Gymnázium Veľká okružná v Žiline opustilo na konci uplynulého školského roka viacero pedagógov. Vedenie školy sa však s nimi oficiálne nerozlúčilo a práve preto nás oslovili samotní zamestnanci školy, ktorí sa im chcú touto cestou poďakovať.

„Vedenie školy sa s našimi odchádzajúcimi kolegyňami oficiálne nerozlúčilo a nepoďakovalo im ani na poslednej pracovnej porade za ich prácu. Z tohto dôvodu chceme našim kolegyniam, ktoré odišli na zaslúžený dôchodok, vyjadriť úctu a poďakovanie za pôsobenie na našej škole aspoň touto cestou,“ uviedla Mgr. Bibiána Plešivčáková z pedagogického zboru.

Za niekoľko desiatok rokov učenia na Gymnáziu Veľká okružná v Žiline vychovali množstvo absolventov a boli skvelými kolegyňami, ktoré sa podieľali na vytváraní dobrej atmosféry v škole.

Pripájame pôvodné znenie poďakovania učiteľského kolektívu.

Ďakujeme KAMILE PETROVAJOVEJ, vďaka ktorej dnes angličtinu v praktickom živote využíva množstvo našich bývalých študentov a ako na triednu učiteľku - ktorá s nadhľadom vyriešila akýkoľvek problém - si na ňu vďačne spomínajú jej žiaci.


Ďakujeme KATARÍNE ŠEFFEROVEJ, ktorá svojich žiakov obohatila o poznatky z literatúry a mnohých naučila francúzštinu. Mnoho rokov pôsobila aj ako výchovná poradkyňa a medzi kolegami rozsievala dobrú náladu.

Ďakujeme ĽUBICI HYBENOVEJ, ktorá sprostredkovala študentom okrem krás slovenského jazyka a literatúry aj rozhľad v oblasti umenia a kultúry, zabezpečovala kultúrne podujatia pre žiakov aj kolegov a bola hlavnou organizátorkou gvozáckych plesov, mnoho rokov pôsobila aj ako zástupkyňa riaditeľa školy.

BIBIÁNA HOLÍKOVÁ opúšťa našu školu po 2 rokoch z organizačných dôvodov, ale za tie 2 roky zorganizovala prednášky, zabezpečila účasť študentov na letných školách chémie a organizovala chemické olympiády s úspechmi žiakov až na krajských kolách.

ZUZANA IHNATIŠINOVÁ dala výpoveď z osobných dôvodov. Za 12 rokov pôsobenia odviedla ako triedna učiteľka 2 triedy k maturite, organizačne zabezpečila každoročne účelové cvičenia, kurzy ochrany života a zdravia, lyžiarske kurzy, účasť žiakov na športových súťažiach od okresných až po celoštátne kolá s výraznými úspechmi a niekoľko rokov viedla krúžok Vodáctvo a táborenie. 

Našim odchádzajúcim kolegyniam prajeme ešte raz veľa zdravia, pohody, oddychu. Ďakujeme im za spoločne strávené chvíle na GVOZE, kolegialitu, pomoc, láskavosť, inšpiráciu, pohodu, smiech,... A dúfame, že sa budeme stretávať aj naďalej. 

Ďakujeme dievčatá!
Kolegovia z GVOZY


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu