Úspech ženám pristane - seminár, ktorý vám pomôže nájsť inšpiráciu a odvahu


Foto: Úspech ženám pristane - seminár, ktorý vám pomôže nájsť inšpiráciu a odvahu

Nebojte sa vlastného podnikania! Žien, podnikateliek, je u nás stále málo.

Ak hľadáte inšpiráciu a odvahu príďte v septembri na unikátny seminár s názvom „Úspech ženám pristane“ s návrhárkou Lýdiou Eckhardt a jej hosťami. Najlepšie veci sú tie odžité na vlastnej koži a presne o tom je zábavná biznis akadémia úspešnej návrhárky, ktorá začínala od nuly. Dnes chce svoje skúsenosti s podnikaním podať ďalej, pretože verí, že pomôže ženám, ktoré chcú zmeniť svoj život.

Celodenná akadémia prebehne formou série interaktívnych prednášok úspešných slovenských žien. 

Dátum a miesto konania: 15.9.2018 od 10.00 do 17.00 hod. Žilina - Hotel Holiday Inn

Kto bude prednášať?


(zdroj: OZ Srdce pre talenty) 

Lýdia Eckhardt o tom, ako skĺbila v živote role módnej návrhárky, matky, manželky, spisovateľky. Zároveň ponúkne skúsenosti, ktoré získala v rámci podnikania, impulzy, ktoré ju posúvajú stále ďalej, prekážky, ktoré musela a naďalej musí prekonávať.


(zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Timea Keresztényiová, vedúca publicistiky časopisov EVA a Madam EVA, spisovateľka, autorka štyroch bestsellerov, porozpráva o tom, čo sa naučila od úspešných žien. Self made woman je náročná ale úžasná výzva, no my, Slovenky, sme majsterky v sebakritike a to nám často bráni uveriť v svoj potenciál.



(zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Tinka Karmažín - Tinka Karmažín je autorka skvelých rodinných kuchárskych kníh, a snaží sa ľudí v dnešnej hektickej dobe inšpirovať a priviesť späť k vareniu. A tak vznikla jej značka Tinkinerecepty. Aj za polhodinu sa dá pripraviť skvelé jedlo z čerstvých domácich surovín, ktoré vychádza z tradícií našich starých mám a chutí celej rodine. Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľom – to nie je diéta. To je životný štýl.


(zdroj: OZ Srdce pre talenty )

Veronika Huťková - niekoľkonásobná Majsterka SR v make-upe a vicemajsterka Európy s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti vizáže a poradenstva. Sebaprezentácia je kľúč k úspechu, najmä v biznise, kde máme na prvý dojem len pár minút. Zbavíte sa zlozvykov pri každodennej starostlivosti o pleť a líčenie už nebude pre vás také komplikované.

Životná cesta sebapoznania - cestovateľský denník Lýdie Eckhardt so sprievodcami CK Victory Travel. Pretože úspech nám prináša zážitky a tie najintenzívnejšie sú dobrodružné! Africké safari, biele pláže Zanzibaru, málo známy Madagaskar, Čína, Indonézia, Mongolsko, Mjanmarsko, Mexiko, Peru aj Kuba.

Odhaľte to, čo skutočne chcete a nie čo sa od vás očakáva a nebojte sa bežať svojmu šťastiu oproti. Pretože každá z nás žije svoj unikátny príbeh a ten váš sa možno práve začína.

Vstupenky na biznis akadémiu zakúpite v sieti predpredaj.sk

Ich počet je limitovaný!

Miesto: Holiday Inn Žilina
Dátum: 15.09.2018 - 10:00    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu