Budatínskym parkom aj napriek dažďu poletovali bubliny a úsmev, v Žiline už 5. ročník Bubble day


Foto: Budatínskym parkom aj napriek dažďu poletovali bubliny a úsmev, v Žiline už 5. ročník Bubble day
Galéria: 16 fotiek
Foto: Bubble Day Žilina

V sobotu, 25. augusta 2018, sa v Budatínskom parku konalo podujatie Bubble day, na ktorom dostali deti aj dospelí príležitosť skrášliť si deň. Detskú radosť si mohli okrem najmladších vychutnať aj staršie ročníky a vrátiť sa tak do detských čias. Už 5. ročník Bubble day sa už po druhý raz konal v priestoroch Budatínskeho parku i napriek nepriazdnivému počasiu.

Deti i dospelí sa zúčastnili mnohých aktivít ako preťahovanie lanom, skákanie vo vreci, zahrali si bedminton, ale aj maxi človeče nehnevaj sa. K dispozícii boli stolné hry, maľovalo sa na tvár, skákalo sa vo vreci a tvorilo veľké bubliny. V celom parku bolo počas trvania akcie množstvo bublín, radosti a úsmevov, väčšina návštevníkov naháňala bubliny a vrátili sa do krásnych detských, bezstarostných čias plných radosti.

Návštevníci sa spontánne rozmiestnili po celej ploche parku a spoločne ako jedna veľká komunita si užívali krásu slnečného dňa v prírode v spoločnosti rodiny a priateľov. Celé podujatie organizovalo občianske združenie Pomáhame druhým, ktorému pri organizácií vypomáhalo vypomáhalo vyše 10 dobrovoľníkov. Bubble day je organizovaný každoročne dobrovoľníkmi, pričom celé podujatie je bezplatné a sprístupnené pre všetky vekové kategérie a všetkých ľudí.

Organizátori spoločne veria, že budúci, v poradí už šiesty ročník populárnej akcie, bude úspešnejší a najmä za lepšieho počasia. Žilina o rok opäť zažije Žilina deň plný bublín, radosti a úsmevu. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Bubble Day Žilina