Žilinčania pre vás pripravili prvý žilinský nákupný portál!


Foto: Žilinčania pre vás pripravili prvý žilinský nákupný portál!

Oblečenie pre športovcov, deti, nevesty, pracovné oblečenie, značkové, štýlové či second handové. Konečne sa po dlhších prípravách podarilo, pre naše mesto a okolie spustiť nákupný portál, ktorý slúži všetkým ako jedinečný prehľad módnych ponúk, akcií a obchodov v našom meste. Predstavujeme Vám internetový obchodný dom v ktorom, by mal každý nájsť čo potrebuje.

Prečo sme pre Vás vytvorili Nákupné očko?

K tvorbe nákupného očka nás motivovala skutočnosť, že kvôli bežnému nákupu musíme často blúdiť po meste celé hodiny a aj tak si nedokážeme vybrať, alebo nájsť čo potrebujeme. Pri kúpe cez internet zas riskujeme že nás podvedú, zneužijú informácie, problémy s reklamáciou a kupovanú vec nemôžeme dostatočne overiť/vyskúšať. Nákupné očko tieto problémy rieši. Okrem klasického online-predaja ponúkame aj mestský internetový trh na ktorom si môžete ľahko nájsť a Vybrať čo potrebujete bez rizík a tovar si jednoducho vyskúšate a zakúpite v kamennej predajni, alebo dobierkou.

Ušetríte peniaze, čas, energiu a hlavne ľahko nájdete a vyberiete si. Nákupné očko Vám prináša aj zľavy a akciové ponuky z Vášho mesta, všetko nájdete u nás pod jednou strechou. Aby portál mohol pre Vás dobre fungovať, potrebuje aj Vašu podporu. Stačí ak nás budete zdieľať, odporučíte nás, prípadne nám napíšte aký tovar alebo predajňu by ste chceli v Nákupnom očku vidieť. My Vám za to budeme prinášať kvalitnejšie služby a ponuky. 

Chcete sa aj Vy zapojiť do internetového obchodného domu?

Ponúkame predajcom možnosť si na našom portáli spraviť profil a predávať, stačí nás len kontaktovať 0911 780 630. Všetci sa môžete zapojiť a informovať nás o vašich nápadoch a spokojnosti. Neváhajte a navštívte žilinský portál nakupneocko.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok