Žilinu opäť zaplavia bubliny, radosť a úsmev - Bubble day 2018 Žilina


Foto: Žilinu opäť zaplavia bubliny, radosť a úsmev - Bubble day 2018 Žilina Foto: ilustračné

Už 25. augusta sa koná Bubble day, Žilina zažije deň plný bublín, radosti a úsmevu Už v sobotu 25. augusta 2018 sa bude konať už piaty ročník podujatia Bubble day. Už po druhý krát sa bude Bubble day konať v priestoroch Budatínskeho parku, ktorý bude zaplavený bublinami, balónonmi a farbami, bude plný zábavy, úsmevov a radosti. Počas celého dňa od 11:00 do 17:00 je pripravené veľké množstvo aktivít nielen pre deti.

Bubble day / Deň bublín je najväčie bublinové podujatie organizované dobrovoľníkmi vo viacerých mestách na Slovensku i v zahraničí. Jeho myšlienkou je darovať v jeden deň radosť, nadšenie a úsmev na námestiach, alebo iných verejných priestranstvách miest a obcí Už v piatkom ročníku projektu Bubble day je pripravený bohatý program vrátane školy tanca, maľovania na tvár a mnoho ďalších aktivít.

Zdroj: Daniel Stehlík / cvak.sk

Všetky vekové kategórie sa môžu zúčastniť hľadania pokladu, skákania vo vreci, jogy, rôznych prekážkových dráh, môžu si oddýchnuť v oddychovej zóne, kde je možnosť zahrať si množstvo skvelých stolných hier. Tí odvážnejší sa môžu zúčastniť i samotných zaujímavých aktivít priamo na pódiu. Program vyvrcholí bublinkovým pochodom a tombolou, v ktorej je možnosť vyhrať zaujímavých cien nie len pre deti, či už sú to stolné hry, zrkadlo, kalendáre, alebo ďalšie zaujímavé ceny.


Podujatie je organizované občianskym združením Pomáhame druhým, ktoré sa snaží o spríjemnenie obyčajného dňa formou organizácie podujatí, zároveň organizuje vzdelávací projekt Create & Control pre študentov stredných škôl. Tak sa príďte aj vy zabaviť a oddýchnuť spoločne so svojimi priateľmi a rodinou 25. augusta 2018 do Budatínskeho parku v Žiline, teší na Vás mnoho skvelej nálady a úsmevu!

Zdroj: Daniel Stehlík / cvak.sk



Miesto: Budatínsky park
Dátum: 25.08.2018 - 11:00    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Bubble Day 2018