V Rosine úradoval nešikovný zlodej, ukradol 2000 eur a 4 mobily, ten svoj pri krádeži stratil


Foto: V Rosine úradoval nešikovný zlodej, ukradol 2000 eur a 4 mobily, ten svoj pri krádeži stratil Foto: ilustračné

V obci Rosina pri Žiline úradoval počas nedele 5. augusta zlodej. Ten využil krátkodobú neprítomnosť majiteľov rodinného domu, ktorí sa v tom čase nachádzali na záhrade. Páchateľ prešiel cez odomknutú bránu a odomknuté vchodové dvere. Priestory domu prehľadal a odcudzil z neho viacero vecí aj finančnú hotovosť.

„Páchateľ mal odcudziť dámsku béžovú koženú peňaženku s dokladmi, platobnými kartami a hotovosťou 1480 €, pánsku peňaženku s dokladmi a hotovosťou 550 €, osvedčenie od vozidla, 2 balíčky cigariet, kľúče, 37 kusov stravných lístkov, dioptrické okuliare v striebornom puzdre a 4 mobilné telefóny,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia v tejto veci vedie vyšetrovanie a poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Na prípade polícia intenzívne pracuje a v súčasnosti prebiehajú procesné a operatívne úkony, smerujúce k zisteniu páchateľa skutku.

Podľa našich informácií mal páchateľ pri krádeži stratiť svoj mobilný telefón. Na ten sa ešte mal následne pokúšať aj volať. Pravdepodobne si chcel prezvoniť, aby ho našiel, svojou nešikovnosťou sa však prezradil, preto zostáva len otázkou času, kedy ho polícia zadrží.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu