Za relaxom už nemusíte cestovať, na sídlisku Vlčince vzniklo nové Wellness Paradise


Foto: Za relaxom už nemusíte cestovať, na sídlisku Vlčince vzniklo nové Wellness Paradise
Galéria: 10 fotiek

Každý z nás si po náročnom dni či týždni rád dopraje trochu oddychu a uvoľnenia, jednou z najpopulárnejších možností relaxácie je návšteva wellness centra. Zažiť prečistenie mysle a uvoľnenie napätia v svaloch napríklad uprostred pracovného týždňa napomôže zlepšiť náladu či pracovný výkon.

Mnohí Žilinčania za relaxom cestujú často aj desiatky kilometrov. Jedným z dôvodov je fakt, že pre nich býva rozhodujúca okrem ceny aj kvalita a rozsah poskytovaných služieb. Dobrou správou pre tých, ktorí vyhľadávajú kvalitné služby mimo Žiliny je, že ponuka wellness centier v meste sa prednedávnom rozšírila o jedno nové, nachádzajúce sa priamo na sídlisku Vlčince.

V novovybudovaných priestoroch Rezidencie Lesopark otvorili Wellness Paradise s množstvom regeneračných, relaxačných a uvoľňujúcich procedúr. 

„Tento zaujímavý priestor sme premenili na miesto pokoja a oddychu, kde ponúkame dokonalú regeneráciu a očistu tela aj duše. Wellness Paradise je skvelým miestom na celkové uvoľnenie a obnovu energie. Vybavili sme ho modernými technológiami a zariadeniami poskytujúcimi nezabudnuteľnú atmosféru a relax,“ hovorí majiteľ Wellness Paradise Juraj Prokeš.

Galéria: 10 fotiek

Nové wellness centrum na Vlčincoch je zamerané najmä na saunový svet a spa procedúry, pričom jeho majitelia neustále investujú všetok čas a energiu do nových aktivít a vylepšení celého zariadenia. Ako dodávajú, ich hlavnou prioritou je pôžitok a plnohodnotná spokojnosť zákazníka.

Čo vlastne nové wellness centrum ponúka?

  • fínsku aromatickú saunu
  • 2 parné sauny (parný inhalačný kúpeľ, parná sauna Aromaterapia)
  • ochladzovací bazénik
  • ľadové vedro
  • tepidárium
  • perličková masáž chodidiel
  • pitná fontána
  • vírivá vaňa s chromoterapiou
  • terapia hudbou
  • ľadopád
  • rajský dážď
  • krb imitujúci horiaci oheň a praskanie dreva
  • čerstvé tropické ovocie v cene počas celého pobytu

Galéria: 10 fotiek

Za príplatok je v ponuke aj špeciálny wellness drink s tromi príchuťami, bohatý na množstvo vitamínov podporujúcich imunitný systém a priaznivo vplývajúcich na ľudský organizmus. A čo nesmie chýbať v žiadnom kvalitnom wellnesse, je aj šampus s jahodami.

Prečo vyskúšať Wellness Paradise na sídlisku Vlčince?

„Ide o prvý a jedinečný wellness vybudovaný priamo na sídlisku pre ľudí žijúcich v bezprostrednej blízkosti. Nie sme hotel ani penzión, sme rodinný wellness, čiže všetko naše úsilie je zamerané na spokojnosť zákazníka. Navyše, nie je potrebné za oddychom cestovať ďaleko,“ spresňuje Juraj Prokeš.

Kapacita relaxačného zariadenia je 16 osôb a v prípade záujmu ponúka aj možnosti organizovania súkromných akcií s obsluhou. Vďaka tomu tu môžete usporiadať pokojne aj firemný teambuilding. Pre verejnosť je otvorené každý pracovný deň od 16:00 do 22:00 hod. a počas víkendov od 12:00 hod. do 22:00 hod.

V budúcnosti počítajú majitelia s ďalšími novinkami ako sú masáže či detské saunové procedúry. Tieto služby budú dostupné aj mimo bežných otváracích hodín a rodičia s deťmi ich budú môcť využívať nielen kvôli oddychu ale aj za účelom posilnenia imunitného systému počas celého roka.

Ak si chcete byť istí, že sa vám ľudovo povedané “ujde”, vstup si môžete vopred zarezervovať. Pravidelná očista sa oplatí nielen vám, ale aj vašej peňaženke. Stáli zákazníci môžu využívať rôzne benefity v podobe vernostných programov či permanentiek. Na stránke Wellness Paradise v rámci otvorenia prebiehajú súťaže o voľné vstupy. 

Nové wellness centrum v Žiline priamo na najväčšom sídlisku určite stojí za vyskúšanie. Najmä preto, že ide o žilinskú firmu so zanietenými majiteľmi, ktorí kladú dôraz na vašu spokojnosť a úroveň služieb.

Mapa




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok