Na jednej z budov v centre Žiliny sa objavil kozmonaut, sprevádzajú ho vesmírne zvuky


Foto: Na jednej z budov v centre Žiliny sa objavil kozmonaut, sprevádzajú ho vesmírne zvuky

Čitatelia nás za posledné týždne upozornili, že na jednom z podlaží polyfunkčného centra Crystal Palace v centre Žiliny sa nachádza kozmonaut a z oblasti, kde stojí, je počuť aj zvláštne „vesmírne“ zvuky. Bez bližšieho popisu tak tento kuriózny výjav pozorujú pravidelne okolidúci i ľudia, ktorí pracujú v okolitých budovách.

Zisťovali sme, čo je dôvodom umiestnenia takéhoto kozmonauta a čo znamenajú zvuky. Za záhadou, ktorá vŕta v hlavách mnohých ľudí, je žilinská firma Hyperia, ktorej logo sa nachádza vedľa kozmonauta. Tá zvolila práve takýto netradičný spôsob reklamy a oslovenia ľudí v centre mesta. Čo znamená kozmonaut aj neidentifikovateľné zvuky nám bližšie predstavili jej zástupcovia v odpovediach na otázky.

Ahojte, môžete sa nám predstaviť?

Ahoj, sme tím mladých ambicióznych ľudí, ktorých zaujíma online marketing a uznávajú spoločné firemné hodnoty. Vo februári 2018 sme obsadili 2. poschodie budovy Crystal Palace. Ak k nám chcete nahliadnuť, nájdete nás na YouTube či Google Maps.

Začnime zhurta - prečo je to práve kozmonaut, ktorý pravidelne “stáva” na vašej terase?

Kozmonaut vznikol náhodou pri kreatívnom sedení marketingového oddelenia. Odvtedy je to taký náš maskot. Žiadna brutálna story sa za tým neskrýva :-)

Zvoli ste netradičný spôsob reklamy, v čom ste ešte iní ako ostatné firmy?

Hyperia mení pohľad na bežné zamestnanie a spôsob práce, zároveň dosahuje obdivuhodné výsledky a stále sa rozrastá. Dôvodov je viac, no najmä priateľstvo, voľnosť, zábava, tímová práca a tiež profesionalita. Je to jednoduché, snažíme sa vytvoriť prostredie, v ktorom sa ľudia cítia príjemne a dobre sa im pracuje.

Všimli sme si, že na Instagramový účet (hyperialife) dávate príspevky ako hráte playko, či stolný futbal. Deje sa to počas pracovnej doby? 

Áno, všetky príbehy, ktoré uverejňujeme, sú v reálnom čase. To, že ľudia, ktorí tu pracujú sa hrávajú playko, cvičia jógu alebo sa hojdajú, je úplne normálne. Žiadny človek nedokáže pracovať na 100% počas celej pracovnej doby. V Hyperii si ľudia bez problému môžu oddýchnuť od PC, prísť na iné myšlienky a vďaka tomu dosahovať lepšie výsledky.

Aké ďalšie benefity ponúkate?

Okrem už spomínaných, mávame aj spoločné raňajky, flexibilnú pracovnú dobu, príspevok na zdravie a mnoho iného. Navyše, Hyperia myslí aj ekologicky - zamestnanci si môžu požičať kolobežky na cestovanie do/z práce.

Aby sme nezabudli - čo znamenajú tie vesmírne zvuky?

Vesmírne zvuky signalizujú, že hľadáme do Hyperteamu nové posily. Vždy, keď budete počuť zvuky z 2. poschodia budovy Crystal, viete, že je čas poslať životopis :-)

Ďakujeme a veríme, že o vás budeme ešte počuť!

Aj my ďakujeme, určite budete, minimálne Žilinčania aj naše vesmírne zvuky :-)


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Hyperia