Žilinský Nissan má vynovený showroom


Foto: Žilinský Nissan má vynovený showroom
Galéria: 12 fotiek

Japonskú automobilku Nissan v našom regióne zastupuje už od roku 2010 spoločnosť POINT a.s. Žilina. Novopostavený showroom pre vozidlá Nissan prešiel len prednedávnom pomerne zásadnou rekonštrukciou.

Vnútorné priestory po novom spĺňajú najnovšie štandardy Japonskej automobilky. Žilinské zastúpenie je v tomto smere vôbec prvým zastúpením značky Nissan, ktoré sa už stihlo preobliecť do nového šatu. Najzásadnejšou zmenou je určite prívetivejšie prostredie, skombinované s modernými technológiami, ktoré na vlastnej koži určite reálne pocítia všetci návštevníci.

V priestoroch pribudla príjemná a moderná oddychová zóna, kde sa vďaka interaktívnemu hraciemu panelu už nebudú nudiť ani tí najmenší fanúšikovia značky Nissan. Za zmienku tiež určite stojí tzv. Design lab, ktorý dokáže veľmi presne a autenticky nasimulovať vami preferovanú konfiguráciu niektorého z modelov Nissan.

Pre úplnosť dodajme, že medzi dlhodobo najžiadanejšie vozidlá značky Nissan sa radí rodina crossoverov resp. SUV. Patrí sem Nissan Juke, Nissan Qashqai a Nissan X-Trail. Najnovším prírastkom v modelovej rodine je aktuálne priekopnícky Nissan Leaf s s elektrickým pohonom. Zaujímavé je, že po hlavnom meste sa najviac elektromobilov s logom Nissan predá práve v našej žilinskej pobočke.

A nový Leaf práve parkuje aj v našej redakčnej garáži. Na naše „elektrizujúce“ dojmy v podobe redakčného testu nového modelu Nissan Leaf sa môžete tešiť už čoskoro.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu