Pri Bytči došlo k tragickej nehode, 21-ročný vodič sa zrazil s 57-ročným, starší nehodu neprežil


Foto: Pri Bytči došlo k tragickej nehode, 21-ročný vodič sa zrazil s 57-ročným, starší nehodu neprežil Foto: KR PZ Žilina

Dnes 12. júla došlo po 12:00 hod. na ceste 1. triedy v katastri obce Kolárovice, (okres Bytča) k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život 57-ročného vodiča. Premávka je v mieste obmedzená a tvorí sa mierne zdržanie, nakoľko stále prebieha dokumentácia nehody a odstraňovanie následkov.

„Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 21-ročný vodič z okresu Čadca viedol osobné motorové vozidlo Škoda Rapid v smere od obce Makov na Bytču. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s motorovým vozidlom Honda CRV, ktoré v tom istom smere jazdy viedol 57-ročný vodič z okresu Žilina,“ informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Vozidlo Honda skončilo po zrážke vľavo mimo vozovky, kde narazilo do stromu. Pri dopravnej nehode utrpel 57-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Jeho 61-ročný spolujazdec bol prevezený na ošetrenie do nemocnice.


Alkohol u 21 ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal Moravčík.

Policajti cestnú premávku usmerňujú striedavo do jedného jazdného pruhu z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina