Spoločnosť FINAL-CD bude okrem značky Peugeot zastrešovať v Žiline aj Jaguar, Volvo a Land Rover


Foto: Spoločnosť FINAL-CD bude okrem značky Peugeot zastrešovať v Žiline aj Jaguar, Volvo a Land Rover
Galéria: 8 fotiek

Mnohí z vás pravdepodobne už zaznamenali čulý stavebný ruch, ktorý panuje na Dlhej ulici v Žiline. Práve na tomto mieste čoskoro vzniknú dve nové predajne automobilov. Nový showroom švédskej automobilky Volvo, ako aj nový showroom pre britské značky Jaguar a Land Rover tu stavia spoločnosť FINAL-CD, v Žiline doteraz známa predovšetkým ako autorizované zastúpenie francúzskej značky Peugeot.

Terajšiu žilinskú predajňu vozidiel značky Peugeot, v časti Prielohy na Solinkách, tak už onedlho rozšíria dve nové prevádzky luxusnej divízie spoločnosti FINAL-CD.

Spoločnosť už v súčasnosti vďaka svojim 10 predajno-technických centrám v 6 slovenských mestách, zastupuje značky Peugeot, Citroën a Opel. Aj vďaka tomu je už niekoľko rokov po sebe absolútne najväčším predajcom automobilov v rámci celého Slovenska, ktorý každoročne dodá vysnívané nové vozidlo viac ako 3000 spokojným zákazníkom.

Spoločnosť FINAL-CD je na slovenskom trhu už 25 rokov, čo bolo rozhodujúce pre to, aby mohla zastrešovať predaj značiek Volvo, Land Rover a Jaguar v žilinskom regióne.

Vznikajúce žilinské predajne automobilov okrem toho pútajú pozornosť aj svojou netradičnou koncepciou. V tomto prípade totiž nepôjde o uzavretý areál, ako je tomu pri väčšine showroomov zameraných na predaj automobilov. Naopak, spoločnosť FINAL-CD vybuduje medzi oboma budovami unikátnu oddychovú zónu so zeleňou, ktorá bude dostupná aj pre širokú verejnosť.


Galéria: 8 fotiek

Švédske Volvo sa v poslednom období vezie na veľmi úspešnej vlne.  Najmenšie SUV značky, model Volvo XC40, získalo v tomto toku roku prestížne ocenenie v ankete o Európske auto roka. Na veľký úspech tohto modelu nadviazal aj jeho väčší súrodenec, teda nové Volvo XC60, ktoré sa pre zmenu pýši honorom Svetové auto roka 2018.  Automobily značky Volvo mali v nedávnej minulosti silnú tradíciu aj v našom meste. Práve vďaka spoločnosti FINAL-CD sa autorizované zastúpenie Volvo vracia do Žiliny po približne piatich rokoch.

Súčasných záujemcov resp. majiteľov vozidiel značky Volvo určite poteší aj fakt, že za autorizovaným servisom a poradenstvom spojeným s kúpou vozidiel tejto značky, odteraz už nemusia cestovať desiatky kilometrov. Až do otvorenia nového žilinského showroomu, ktorý bude samozrejme spĺňať najnovšie a pomerne unikátne štandardy severského prémiového výrobcu, preberá túto úlohu existujúce zázemie značky Peugeot.

Už v súčasnosti je preto možné zveriť vaše Volvo do rúk zaškolených profesionálov z autorizovaného servisu v žilinskej pobočke spoločnosti FINAL-CD (showroom vozidiel Peugeot na Solinkách). Na rovnakom mieste si môžete vaše vysnívané nové Volvo už dnes dokonca aj kúpiť!

Na značky Jaguar a Land Rover sa v súčasnosti na Slovensku sústreďuje mimoriadna pozornosť. Tá je spojená predovšetkým s plánovaným nábehom sériovej produkcie vozidiel v novom slovenskom výrobnom závode Jaguar-Land Rover pri Nitre. Novovznikajúce žilinské zastúpenie spomínaných automobiliek sa bude zameriavať na predaj a servis prémiových vozidiel tohto britského koncernu.

Vďaka pripravovanému žilinskému shovromu FINAL-CD, tak už ani záujemcovia o ikonické vozidlá Jaguar a Land Rover nebudú musieť cestovať desiatky kilometrov mimo nášho región. Slávnostné otvorenie oboch nových prevádzok je naplánované už na začiatok roka 2019.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu