Policajti z Čadce zachránili ľudský život, 46-ročnému mužovi zabránili skočiť z mosta nad železnicou


Foto: Policajti z Čadce zachránili ľudský život, 46-ročnému mužovi zabránili skočiť z mosta nad železnicou Foto: facebook.com/policiaSlovakia

Policajti z Čadce zachránili ľudský život. 46-ročnému mužovi zabránili skočiť z mosta pre chodcov nad železničnou traťou v Čadci.

V sobotu 23-júna prijali na linke 112 hovor, počas ktorého sa neznámy muž vyhrážal skokom z mosta. Na miesto okamžite vyslali policajnú hliadku z Čadce. Muž sa aj po príchode hliadky vyhrážal skokom. Policajtom sa s ním však podarilo nadviazať rozhovor, počas ktorého zliezol zo zábradlia.

„Hliadka z obvodného oddelenia pri príchode k miestu zbadala muža v strede mosta na zábradlí, ktorý kričal, že ak sa k nemu priblížia, tak skočí na železničnú trať. Policajti s mužom nadviazali komunikáciu a snažili sa upútať jeho pozornosť. Muž stále kričal, aby sa k nemu nepribližovali, lebo okamžite skočí. Počas komunikácie muž zišiel zo zábradlia,“ informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina.

Policajti využili moment mužovej nepozornosti a rozbehli sa k nemu. Rýchlym zásahom mu zabránili skočiť. Rozrušeného muža, ktorý stále opakoval, že chce svoj život ukončiť, odviedli na policajnú stanicu, aby mohli zistiť jeho totožnosť. Potom ho odovzdali zdravotníkom. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina