Hasiči od včera pomáhali riešiť prívalovú vodu, v Žiline zasahovali štyrikrát


Foto: Hasiči od včera pomáhali riešiť prívalovú vodu, v Žiline zasahovali štyrikrát Foto: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline

V dôsledku silných búrok a prehánok zasahovali hasiči v Žilinskom kraji od skorých ranných hodín dňa 02. 06. 2018 do dopoludňajších hodín  dňa 03. 06. 2018 pri udalostiach spôsobených prívalovou vodou a dažďom. Hasiči z Hasičskej stanice v Žiline zasahovali 4 krát pri odstraňovaní následkov zatopenej cestnej komunikácie a podjazdu, pri odstraňovaní spadnutých konárov na ceste a pri odčerpávaní vody zo zatopenej pivnice a výťahovej šachty.

Hasiči z Hasičskej stanice v Čadci a v Kysuckom Novom Meste zasahovali 4 krát pri udalostiach, v dôsledku ktorých došlo k zatopeniu cesty, podjazdu a zrúteniu mosta v Kysuckom Lieskovci. Hasiči z Hasičskej stanice v Ružomberku zasahovali 1 krát pri odčerpávaní vody zo zatopenej vodovodnej šachty.

Pri udalostiach v uvedenom období zasahovalo celkovo 37 profesionálnych hasičov s 12 kusmi hasičskej techniky a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Kysucký Lieskovec.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline