V Rajeckých Tepliciach pokrstili prémiovú vodu SPA AQUA APHRODITE, krstným otcom je Marek Hamšík


Foto: V Rajeckých Tepliciach pokrstili prémiovú vodu SPA AQUA APHRODITE, krstným otcom je Marek Hamšík
Galéria: 44 fotiek

Na slávnostnom galavečeri v kúpeľoch SPA Aphrodite Rajecké Teplice bola včera predstavená prémiová minerálna voda SPA AQUA APHRODITE, ktorú návštevníci známeho relaxačného centra dobre poznajú.

Voda vďaka zloženiu napomáha vytvárať zásadité prostredie v organizme, vhodne dopĺňa dennú potrebu kalcia a magnézia pri zvýšenej záťaži a pôsobí blahodárne na funkciu obličiek a kardiovaskulárneho systému.

Krstným otcom novej vody sa stal v súčasnosti najlepší slovenský futbalista Marek Hamšík, ktorý ju slávnostne pokrstil v priestoroch vonkajšieho relaxačného centra za účasti moderátora Štefana Skrúcaného a členov dozornej rady spoločnosti Slovenské liečebné kúpele Rajecké Teplice, a.s. Zdenka Miškolciho a Zdenka Miškolciho mladšieho.

Prítomní hostia následne zažili galavečer plný zaujímavých hostí a nevšedného programu. Záložník SSC Neapol najskôr daroval Zdenkovi Miškolcimu dres a spolu slávnostným prípitkom otvorili udalosť, potom prišlo na radu tanečné vystúpenie Silvie Lakatošovej a Davida Schavela.

Vzácnych hostí potešila módna prehliadka známeho návrhára Fera Mikloška a po nej koncert legendy slovenskej hudby Vaša Patejdla s Jurajom Buriánom. Celý program vynikajúco dotváral slávnostný gala bufet.

Prítomní hostia sa následne vybrali na parket, k tanečným pohybom im neskôr dopomohlo aj vystúpenie Vivas Dance Group. Celý večer sa niesol v slávnostnom duchu a novej luxusnej minerálnej vode priniesol určite dôstojný vstup na slovenský trh.

Atmosféru krstu a následného galavečera si môžete vychutnať na fotografiách v galérii nižšie. Bližšie informácie o vode a možnosť objednania nájdete na www.spaaqua.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rajecké Teplice