Primátorský Mercedes-Benz E, ktorý mesto Žilina odpredalo, je už na predaj za dvojnásobok


Foto: Primátorský Mercedes-Benz E, ktorý mesto Žilina odpredalo, je už na predaj za dvojnásobok

Včera sme vás informovali o tom, že na konci apríla odpredalo mesto Žilina aj druhú limuzínu, ktorá slúžila primátorom a potrebám žilinskej radnice od roku 2004. Automobil značky Mercedes-Benz model E má známu značku ZA-002CC a mesto Žilina ho odpredalo za sumu 3-tisíc eur vrátane plnej nádrže. Netrvalo dlho, a automobil je na predaj na stránke Bazoš.sk

V zmluve s mestom, na základe ktorej bol automobil odpredaný, je uvedený rok výroby 2004. Inzerent ponúka vozidlo rovnakého typu, na fotografiách aj s poznávacími značkami, ako model z roku 2005.

Podľa údajov v inzeráte má vozidlo najazdených 342-tisíc kilometrov, medzi jeho výbavu patrí aj dažďový senzor či automatická štvorzónová klimatizácia. Napriek tomu, že v inzeráte je uvedený iný rok, jedná sa o totožné vozidlo s tým, ktoré mesto Žilina odpredalo.

Galéria: 7 fotiek

Inzerujúci zo Šale totiž priamo v texte inzerátu deklaruje, že ide o vozidlo po prvom majiteľovi, ktorým bolo práve mesto. Ako dôvod uvádza predávajúci fakt, že zakúpil novší model z tohtoročnej produkcie. „Všetky doklady k Mercedesu sú riadne platné. Predáva sa iba kôli kúpe novej triedy E-Klass 2018,“ píše v texte inzerátu.

Tento konkrétny Mercedes-Benz pritom môže vlastniť, v prípade, že sa jedná o kupcu zo zmluvy s mestom, maximálne niekoľko týždňov. Zároveň predávajúci uvádza, že sa vo vozidle jazdilo len v obleku a na automobile sa nenachádza ani náznak hrdze.


„Predám tento náderne zachovalý Mercedes-Benz E320 4-Matic Elegance. Výhradným majiteľom od novoty je Mesto Žilina. Vozidlo bolo zakúpené na zákazku ako nové, v Bratislave na Tuhovskej v predajni Mercedes-Benz. Od novoty výhradne iba značkový servis Mercedes. Od prvého kilometra až do teraz stále garážovaný vo vykurovanej garáži. Nieje na ňom ani gram hrdze, ani len náznak. Auto je aktuálne bez akýchkoľvek investícií, iba sadnúť a vychutnávať si fakt Luxusnú jazdu. Jazdený iba v obleku! Za najazdené kilometre osobne ručím že sú pravé a poctivé,“ uvádza predajca na portáli Bazoš.sk


Celý inzerát na spomínanom portáli pre predaj vecí aj automobilov. Zdroj: Bazoš.sk


Za krátky čas však cena, za ktorú je ochotný automobil voziaci všetkých troch doterajších primátorov Žiliny odpredať, stúpla na dvojnásobok. Či sa neznámemu obchodníkovi podarí toto vozidlo, ktoré mesto Žilina vyradilo pre vysoké servisné náklady predať, ukáže až čas.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu