V Liptovskom Mikuláši horela povečer hala aj s tlakovými nádobami, požiar zlikvidovali do hodiny


Foto: V Liptovskom Mikuláši horela povečer hala aj s tlakovými nádobami, požiar zlikvidovali do hodiny Foto: Krajské riaditeľstvo HaZZ

Včera 17. apríla 2018 pred siedmou hodinou večer bol na Krajské operačné stredisko v Žiline ohlásený požiar plechovej haly v areáli spoločnosti Izzard s.r.o. v katastri mesta Liptovský Mikuláš, okres Liptovský Mikuláš. K udalosti boli vyslaní hasiči z hasičskej stanice v Liptovskom Mikuláši a Liptovskom Hrádku.

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiarom sú zasiahnuté vnútorné priestory plechovej haly, v ktorej sa nachádzali pracovné stroje, stavebný materiál a tlakové nádoby s plynmi. Hasiči s použitím autonómnych dýchacích prístrojov požiar uhasili a pomocou termovíznej kamery skontrolovali vnútorné priestory haly za účelom vyhľadania a zlikvidovania skrytých ohnísk.

Pri požiari nedošlo k zraneniu osôb. Celkovo na požiarisku zasahovalo desať profesionálnych hasičov so štyrmi ks hasičskej techniky, ktorí počas hasiacich prác spolupracovali s členmi dobrovoľného hasičského zboru obce Liptovský Trnovec. Požiar bol zlikvidovaný do hodiny od zahájenia zásahu. Príčina vzniku požiaru je momentálne v štádiu zisťovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Krajské riaditeľstvo HaZZ