Poľovnícky hotel Diana v obci Stráža ponúka nielen ubytovanie, ale najmä kvalitné jedlo z diviny


Foto: Poľovnícky hotel Diana v obci Stráža ponúka nielen ubytovanie, ale najmä kvalitné jedlo z diviny
Galéria: 32 fotiek
Foto: Hotel Diana

Kúsok od Žiliny, len približne 14 kilometrov, sa v obci Stráža nachádza rodinný poľovnícky hotel Diana, ktorý ponúka ubytovanie v príjemnom prostredí s výhľadom na Malú Fatru. Väčšinu hostí a zákazníkov zaujme hneď na prvý pohľad výnimočné prostredie s množstvom prác slovenských rezbárov. V interiéri je možné vidieť vyše 500 ručne vyrezávaných rezieb , počnúc vstupom, cez schodiská, chodby až po samotné izby či priestory reštaurácie.

Hotel s rodinnou atmosférou a vysokým štandardom služieb je vhodný pre rodiny s deťmi a nachádza sa len kúsok od očarujúcej Terchovskej doliny. Medzi jeho hlavné prednosti však nepatrí len ubytovanie, ale aj dobrá kuchyňa. Mnohí si pochvaľujú široký výber menu, prezentujúci v prvom rade poľovnícke špeciality. Nechýba ani pestrá ponuka výborných regionálnych či medzinárodných jedál.

Galéria: 32 fotiek

„Divina nie je hydina“

Už samotné motto poľovníckeho hotela napovedá, že jedlá sú pripravené z diviny. Mäso z jeleňa, srnca či diviaka patrí k zdravým delikatesám, ktorým odolá len málokto. Hodia sa najmä ak chceme občas „zmeniť chuť“. Reštaurácia varí výlučne z čerstvej diviny, ktorá pochádza z karpatských lesov. Kurčatá zasa zo slovenského chovu a pstruh potočný priamo z miestneho biochovu či bryndza od lokálnych farmárov.

„Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny a kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov. Až 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo aj klobásy. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov,“ hovorí Ján Mahút z hotela Diana.

Galéria: 32 fotiek

Hotel Diana pripravuje v rámci sezóny špeciálne ponuky ako sú napríklad husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody. Samozrejmosťou je denné menu, ktoré a podáva v čase od 11:00 do 14:00 hod. 

Skvelé miesto pre spoločenské akcie

Ak by ste sa rozhodli v hoteli ubytovať, milý a ochotný personál vám okrem štandardného servisu veľmi rád poradí pri plánovaní výletov či túry v horách. Priestory hotela sú tiež vhodné na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, kongresy, rodinné oslavy, menšie svadby a ďalšie príležitosti. Prístup do reštaurácie je bezbariérový a k dispozícií je aj poľovnícky salónik, kaviareň či vonkajšie terasy.

„Len v roku 2017 sa u nás konalo viac ako 25 svadieb. Hotel budeme v blízkej dobe rozširovať a to nové doplnkové služby - konferenčnú miestnosť pre 150 ľudí, priestory na badminton a squash a taktiež pribudne aj bowlingová dráha,“ spresňuje Ján Mahút.

Galéria: 32 fotiek

Originálne zariadené miestnosti v poľovníckom duchu zaručujú spoločenské akcie na vysokej profesionálnej úrovni, ku ktorej patrí už spomenutá veľmi chutná kuchyňa. Celý hotel je nefajčiarsky a všetky izby sú zariadené masívnym dreveným nábytkom. Do vybavenia patrí aj sauna, posilňovňa, biliardová miestnosť a terasa.

V hoteli Diana si môžete vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si zasa môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Hotel Diana