Žilinskí volejbalisti skončili v zápasoch proti Revúcej s výhrou aj prehrou


Foto: Žilinskí volejbalisti skončili v zápasoch proti Revúcej s výhrou aj prehrou

Volejbalisti z MVK Magnezit Revúca pricestovali v sobotu 28. októbra do Žiliny, aby si zmerali sily s tímom VO AC UNIZA Žilina. V prvom zápase hostia na ihrisku jednoznačne dominovali a predvádzali ukážkovú tímovú hru. Žilinčanom sa dobre rozbehnutých súperov nepodarilo zastaviť a tak v prvom zápase prehrali s výsledkom 0:3.

Druhý zápas už priniesol veľmi vyrovnaný súboj, rozhodovalo sa až v piatom skrátenom sete, ktorý zahrali volejbalisti Žiliny tento krát vo svoj prospech a v zápase vyhrali s výsledkom 3:2

VO AC UNIZA Žilina - MVK Magnezit Revúca 0:3 (-18, -22, -17) a 3:2 (-19, 24, 21, -20, 11)


Zostava domáci:

  • Kalužný, Keltoš, Rolček, Hrtús, Večeřa, Štoder
  • Liberá: Kysela Ľ, Dedič
  • Striedali: Minárik, Šíma
  • Tréner: Zdenek Hauer

„V prvom zápase nás súper zaskočil vynikajúcou organizovanou hrou a výbornou hrou v poli aj v útoku, kde bolo vidieť že družstvo je zohraté do posledného detailu, čo nám ešte chýba,“ uviedol tréner Zdenek Hauer. Hráči sa podľa neho nedokázali proti súperovi ubrániť a ak sa to aj podarilo, nevedeli ho potrestať útokom za bod.

„Do druhého zápasu sme šli takzvané all in. Vedeli sme, že ak nedostaneme súpera pod tlak, v zápase máme minimálnu šancu. Pritvrdili sme na servise, dbali sme na väčší dôraz v obrane a v útoku. Súper začal robiť chyby, my sme zacítili šancu, ktorú sme využili a zápas sme vyhrali v 5 setovej bitke,“ uzavrel Zdenek Hauer.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu