„Zlatí“ olympionici Škantárovci budú jazdiť na Nissan X-Trail, spoznáte ich vďaka unikátnemu polepu


Foto: „Zlatí“ olympionici Škantárovci budú jazdiť na Nissan X-Trail, spoznáte ich vďaka unikátnemu polepu
Galéria: 14 fotiek

V poslednom období sa u nás stáva milým pravidlom, že úspešní slovenskí športovci spájajú svoje meno s niektorou automobilovou značkou. Azda najznámejší Žilinčan súčasnosti, cyklista Peter Sagan, spolupracuje so značkou Citroën. Kia podporuje atléta Mateja Tótha, Audi zjazdárku Petru Vlhovú a napr. vodnoslalomár Matej Benuš je ambasádorom značky Toyota.

Najnovším prírastkom prepojenia automobilovej značky s úspešným športovcom predstavuje spolupráca značky Nissan, zastúpenej v podobe žilinského dílerstva POINT a.s. Žilina, s úspešnými vodnoslalomármi bratrancami Škantárovcami. Tí budú mať od utorka k dispozícii dve úplné nové SUV Nissan X-Trail.

Symbolický akt odovzdávania kľúčov od vozidiel Nissan sa odohral priamo v žilinskom showroome Nissan, za prítomnosti riaditeľa spoločnosti POINT a.s. Žilina. Martin Sakál (riaditeľ spoločnosti) dostal od našich zlatých medailistov z Ria na oplátku originálne pádlo s podpismi oboch úspešných športovcov.


Galéria: 14 fotiek

Bratrancov Škantárovcov odteraz v cestnej premávke veľmi ľahko rozoznáte. Nové SUV Nissan X-Trail dostali totiž veľmi vkusné polepy, ktoré okrem iného pripomínajú aj najväčšie úspechy ich kariéry. Okrem už spomínaného víťazstva na Olympiáde v Riu z roku 2016, bratrancov zdobí tiež víťazstvo z majstrovstiev Európy v disciplíne C2, ako aj titul vicemajstrov sveta v rovnakej disciplíne. A práve úspech v podobe absolútneho víťazstva na majstrovstvách sveta predstavuje najbližší cieľ oboch našich ambicióznych športovcov. 

Bratranci podľa vlastných slov až doposiaľ nemajú veľa osobných skúsenosti s vozidlami značky Nissan. Práve vynovený model  X-Trail tak obom urobil veľkú radosť. Okrem zaujímavého dizajnu ich teší predovšetkým robustnosť tohto typu vozidla. Podľa ich slov im bude nový model veľmi nápomocný nielen pri logistike spojenej s prípravou na preteky, ale taktiež sa im pozdáva aj priestranný interiér, keďže obaja už majú aj svoje rodiny. Mimochodom, viac postrehov k novému modelu Nissan X-Trail vám sprostredkujeme už čoskoro v rámci nášho redakčného testu. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu