Nasaď si masku a príď si užiť skvelú Halloween party v štýle svadby LAS VEGAS


Foto: Nasaď si masku a príď si užiť skvelú Halloween party v štýle svadby LAS VEGAS
Galéria: 6 fotiek

Nebuď sám sebou, nasaď si masku a uži si párty v identite niekoho úplne iného. V sobotu 28. nás čaká večer, kedy sa môžeme úplne všetko. V *enjoyclub-e na Mariánskom námestí bude párty, o ktorej si iné párty šepkajú ako o legendárnom formáte. 

Zabudni na každodenný stereotyp a koľajnice. Toto bude večer v štýle Vegas bejbe. Halloweeen svadby Las Vegas je večer, kedy sa klub premení na miesto plné strašidelných oblúd, pokémonov, nemravných kňazov či skazených sexi sestričiek. 

K tejto strašidelnej party nám budú hrať DJs Martin Cehelský a Martin Frost. Počas večera sa priprav na bláznivé rozlúčky so slobodou, impulzívne sobáše a poriadnu dávka energickej hudby. *enjoyclub je otvorený všetkým zväzkom bez ohľadu na pohlavie, či početnosť. Stále živý Elvis bude oddávajúcim kňazom. Pripravené budú svadobné obrúčky a mladomanželský drink. Samozrejme svadba bude právoplatne spečatená falošným certifikátom! 

Ak si tanečné poleno nech sú ti inšpiráciou krásne S&C GOGO tanečnice a nech sú ti útechou miešane drinky za polovičnú cenu až do polnoci.


Galéria: 6 fotiek

Nerob si na sobotu žiadne plány, už ich máš! Mysli na to, že všetci v maskách majú vstup na party za polovicu. Pre viac info sleduj Facebook event, a súťaž o voľné vstupy a drinky.

FACEBOOK EVENT TU ►►► https://goo.gl/M8unqp

Pre info o ďalších akciách sleduj:

BOX RESERVATION SMS: 0907 549 490 
BOX RESERVATION  EMAIL: enjoyrezervacie@gmail.com
ENTER 18+
ENTER 4 EUR 
OPEN 22.15 CLOSE 05.30


Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 28.10.2017 - 22:15    29.10.2017 - 05:30





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu