Basketbalisti PP TV RAJ Žilina prehrali košom v posledných sekundách, prvý zápas sledovala plná hala


Foto: Basketbalisti PP TV RAJ Žilina prehrali košom v posledných sekundách, prvý zápas sledovala plná hala

Žilinskí basketbalisti sa dnes predstavili v úvodnom zápase novej extraligovej sezóny na domácej palubovke, kde privítali MBK Karlovku Bratislava. Tím PP TV RAJ Žilina hrá v najvyššej slovenskej súťaži po piatich rokoch, úvodný zápas sledovala plná hala divákov na Rosinskej ceste. Tá prešla tento rok výraznou modernizáciou.

Tím basketbalistov zo Žiliny, posilnený o troch zámorských hráčov, nakoniec prišiel o víťazstvo dve sekundy pred koncom, kedy košom spoza trojkového oblúka rozhodol Hlivák zápas v prospech Karlovky. Finálne skóre zápasu je tak 79:81, Žilinčanom sa aj vďaka mohutnej podpore publika podarilo tesne pred koncom vyrovnať celkové skóre, keďže do štvrtej štvrtiny nastupovali s mankom deviatich bodov.

Za domácich si najviac bodov pripísal Róbert Rožánek (20), za ním nasledovali Brandon Holcomb (17) a Brandon Conley (15). Zhodne po 11 bodov pridali Walter Wright a Tomáš Ďurana, 5 bodov si pripísal Jakub Merešš. Najbližšie sa predstavia basketbalisti PP TV RAJ Žilina na domácej pôjde už v stredu proti Košiciam, zápas začína o 18:00 hod.

  


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu