V obci Brezany došlo k nehode 49-ročného motorkára, ktorý mal byť pod vplyvom alkoholu


Foto: V obci Brezany došlo k nehode 49-ročného motorkára, ktorý mal byť pod vplyvom alkoholu Foto: ilustračné

V piatok 11. augusta 2017 vyrážali v čase okolo 18:00 hod. do obce Brezany pri Žiline policajti a posádka záchrannej služby. Kolóna sa presúvala so zapnutými svetelnými a zvukovými výstražnými znameniami a všimli si ju viacerí naši čitatelia. Na území obce malo dôjsť k nehode, pri ktorej 49-ročný Martin H. z obce Hôrky, jazdiaci na motocykli, zišiel z cesty a skončil v priekope. Do príchodu rýchlej zdravotnej pomoci mu poskytovali prvú pomoc okoloidúci ľudia.

Muža si prevzala na ošetrenie posádka RZP. „49-ročný muž utrpel úraz hlavy, bol pri vedomí a po prvotnom ošetrení bol transportovaný do nemocnice v Žiline,“ uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Podľa našich informácií sa muž javil, ako by bol pod vplyvom alkoholu. Svedkovia z miesta udalosti uvádzajú, že to mala potvrdiť aj vykonaná dychová skúška. Polícia zatiaľ túto informáciu nepotvrdila, no nariadila vykonanie odberu krvi. 

„Dopravnú nehodu vyšetruje polícia v Žiline. U 49-ročného muža bol nariadený odber krvi. Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu