Na ulici Jaseňová vyčíňa starší pán, ktorý ničí zaparkované vozidlá


Foto: Na ulici Jaseňová vyčíňa starší pán, ktorý ničí zaparkované vozidlá
Galéria: 8 fotiek

Dostali sme tip od viacerých čitateľov, že na ulici Jaseňová na sídlisku Solinky vyčíňa starší pán, ktorému prekážajú zaparkované vozidlá. Na konci ulice sú dve bytovky. Obyvatelia parkujú vždy tak, aby nikoho neobmedzili a nechali dostatok miesta pre iných.

Už niekoľko týždňov si nachádzajú za stieračom lístočky. Niekedy ide len o upozornenia, inokedy o vyhrážky, urážanie a ponižovanie majiteľov áut. Ľudia to spočiatku brali s nadhľadom a úsmevom na tvári. Zábava skončila, keď na jednom z vozidiel boli prerezané všetky pneumatiky.

Toto však nebol prvý prípad a neznámy páchateľ vyčíňal opäť. Druhý pokus o poškodenie skončil poškriabaním úplne nového vozidla značky Škoda Octavia. Majiteľ si našiel kľúčom vyrytú ryhu na jednej strane. Odvtedy prestal na ulici parkovať.

Medzi poškodených patrí aj staršia pani, ktorej asi trojročné auto s čiernou metalízou bolo obliate lepidlom. Existuje mnoho ďalších prípadov, o ktorých obyvatelia bytovky môžu rozprávať. Odtrhnuté stierače, škrabance, obité zrkadlá...

Obyvatelia sa plánujú spojiť a konať. Páchateľa čaká pravdepodobne trestné oznámenie. Najskôr ho ale upozornili prostredníctvom oznamu na každom vchode.

Svedkovia potvrdili, že hlavným podozrivým by mal byť pravdepodobne ich sused. Starší pán vykrikuje po vodičoch, ktorí zaparkujú svoje auto pred panelákom. Tak ako na papieri, tak aj ústne napádanie formou vyhrážok a nadávok sa opakuje viac menej pravidelne. Dôkazy žiaľ nie sú.


Článok bude aktualizovaný o vyjadrenie polície.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu