V Žiline si dovolenkové zájazdy kúpite aj v sobotu, vďaka pobočke Travel.sk na Hlinkovom námestí


Foto: V Žiline si dovolenkové zájazdy kúpite aj v sobotu, vďaka pobočke Travel.sk na Hlinkovom námestí

So zaujímavým a atraktívnym benefitom pre Žilinčanov prišla online cestovná kancelária Travel.Sk, ktorá má už viac ako rok pobočku aj v Žiline, presnejšie na Hlinkovom námestí. Po novom si môžete last minute alebo štandardné dovolenkové pobyty vybrať aj v sobotu, a to v rovnakých otváracích hodinách ako počas pracovného týždňa.

Ak aj vy patríte k cestovateľom, ktorí si pri výbere dovolenky radi nechajú pomôcť a ukázať kompletné možnosti ponuky, práve vás určite poteší otvorenie pobočky Travel.sk v Žiline aj počas soboty od 09:00 hod. do 17:00 hod. Doprajte si pri výbere tohtoročného relaxu luxus - všetko potrebné už nemusíte riešiť v zhone počas náročného pracovného dňa, naopak, vyberte si ideálnu dovolenku v pokoji a s rozvahou.



Výhodou Travel.SK je aj to, že okrem rozsiahlej ponuky zahŕňajúcej desaťtisíce zájazdov, môžete svoj pobyt uhradiť aj priamo na pobočke alebo bankovým prevodom. „Prvýkrát sme otvorili pre našich zákazníkov aj v sobotu dňa 1. júla. V ponuke máme viac ako 30-tisíc zájazdov, klienti môžu platiť v hotovosti alebo prevodom na účty v siedmych bankách,“ uviedol Anton Michalica z Travel.Sk.

O dovolenky je tento rok enormný záujem, dostávajte last minute novinky medzi prvými

Dovolenková sezóna je tento rok v plnom prúde a tie najlepšie ponuky sa rýchlo míňajú. V Žiline taktiež bodujú tradičné dovolenkové destinácie. „Obrovský nárast záujmu začiatkom tohto leta je opäť o Turecko, mnohé kapacity sú voľné až na mesiac august - odporúčame dovolenkárom, aby sa s výberom poponáhľali,“ spresnil Anton Michalica z Travel.Sk.

Medzi Žilinčanmi sú populárne aj last minute zájazdy, vďaka ktorým si viete zakúpiť dovolenku tesne pred odchodom. Často sa však môže stať, že ideálny zájazd nestihnete zarezervovať, pretože vám ho niekto iný “vyfúkne” skôr. Aj pre tých pripravili v Travel.sk riešenie v podobe travel news.


Práve vďaka službe travel news máte možnosť v reálnom čase sledovať vždy aktuálne lastminute ponuky cestovných kancelárií. V spojení s notifikáciami v prehliadači ide o unikátny nástroj, vďaka ktorému budete vidieť najvýhodnejšie ponuky medzi prvými. Bonusom je newsletter, vďaka ktorému si vždy môžete pozrieť najatraktívnejšie novinky v last minute ponuke Travel.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Travel.sk