V Lesoparku Chrasť pribudnú nové lavičky, piknikové stoly aj koše


Foto: V Lesoparku Chrasť pribudnú nové lavičky, piknikové stoly aj koše Foto: ilustračné

Mesto Žilina zverejnilo na prelome mesiacov na svojich webových stránkach výzvu na predkladanie ponúk, ktorú realizuje v rámci verejného obstarávania pre Nadáciu Žilinský lesopark. Predmetom zákazky je výroba a inštalácia mobiliáru, presnejšie 82 kusov lavičiek, 18 piknikových stolov a 60 celobetónových košov. Predpokladanú hodnotu zákazky vyčíslilo mesto Žilina na 33-tisíc eur.

Lavičky budú pozostávať z oceľovej konštrukcie, sedák budú tvoriť 3 dosky z masívneho dreva v prirodzenom farebnom odtieni, z rovnakých dvoch dosiek budú tvorené operadlá. Drevo bude zároveň v úprave vhodnej na dlhodobé exteriérové použitie. Z rovnakých materiálov budú tvorené aj piknikové koše.

V druhej časti zákazky plánuje Nadácia Žilinský lesopark obstarať 60 kusov smetných košov v tvare šesťhranu o objeme minimálne 60 litrov. Povrchovú úpravu nových košov by mal tvoriť vymývaný betón, resp. sivé kamenivo. Predpokladaná hodnota tejto časti zákazky je 5000 eur bez DPH.



Lehota na predkladanie ponúk písomnou formou končí 07. júla 2017 o 10:00 hod. Víťazný uchádzač by mal dielo realizovať do 42 dní od uzatvorenia zmluvy o dielo, do 7 dní od podpisu prebehne ukážka 1 kusu z každej časti mobiliáru aj s názornou inštaláciou na mieste.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu