Žilinský portál jaRealitka.sk mení spôsob nákupu aj predaja nehnuteľností, prvoradí sú ľudia


Foto: Žilinský portál jaRealitka.sk mení spôsob nákupu aj predaja nehnuteľností, prvoradí sú ľudia

V živote sa väčšina z nás ocitne aspoň raz v situácii, kedy potrebuje predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, a zároveň sa nepopáliť. Turbulentný realitný trh predstavuje pre väčšinu laikov veľkú neznámu, ceny bytov sú dlhodobo na maxime a od nich sa odvíjajúce provízie realitných maklérov dávajú tušiť, že kúpiť či predať nehnuteľnosť výhodne bude zložité.

A práve zložitý proces, spolu s províziami pre maklérov, sa rozhodla zjednodušiť partia mladých Žilinčanov so skúsenosťami v realitnej oblasti. Novinka v podobe revolučného portálu jaRealitka.sk zjednodušuje a najmä výrazne zlacňuje predaj nehnuteľností, pričom poskytuje bežným ľudom oveľa väčšiu kontrolu nad celým procesom.



„Portál jaRealitka.sk je výsledkom transformácie našej nespokojnosti a frustrácie z realitných praktík a stavu slovenského realitného trhu na konštruktívne riešenie a alternatívu pri predaji nehnuteľností. Nedá sa presne určiť moment, kedy došlo k zlomu a nášmu rozhodnutiu niečo s tým urobiť. Sme však presvedčení, že budúcnosť predaja nehnuteľností je v rukách ich vlastníkov, nie realitných kancelárií,“ popisuje dôvody vzniku portálu Filip.

Predať rýchlo, jednoducho, efektívne ale najmä výhodne - pre Vás


Práve dlhoročné pôsobenie v realitnom biznise prinútilo tím jaRealitka.sk stvoriť portál, v ktorom by boli ľudia chránení pred mnohými nekalými praktikami. Novinkou ponúkajú svoj pohľad na to, ako by sa mali nehnuteľnosti predávať v roku 2017, keďže samotný proces už roky nepokročil.

„V realitnej oblasti sa pohybujeme už niekoľko rokov, počas ktorých sme nazbierali veľa skúseností. Vieme presne, aké sú úskalia spojené s predajom nehnuteľností, na čo si dať pozor a ako mať spracované dokumenty. Výsledkom je, že majiteľ nehnuteľnosti zvládne jej predaj rýchlo a efektívne,“ uvádza Filip, jeden zo zakladateľov portálu.

Cena nehnuteľnosti by nemala rozhodovať o provízii, platí sa za rovnaké služby

 Cieľom portálu je poskytnúť predávajúcemu kompletný servis a poradenstvo počas celého predaja. S cenami služieb, ktoré sú zlomkom oproti maklérskym províziam, tak viete predať svoju nehnuteľnosť spoľahlivo a zároveň ušetriť. Samozrejmosťou je podpora pri predaji vo forme dostupných zmlúv, dokumentov aj poradenstva.

„Poplatok je jednorázový a vždy vo výške 289€. Platíte ho teda iba jeden krát a je jedno, či predávate garsónku za 50 000 € alebo vilu za 500 000 €. Navyše tento poplatok platíte až po úspešnom predaji nehnuteľnosti. Je v ňom zahrnutá celá naša spolupráca s klientom, od pridania inzerátu, cez jeho zverejnenie na najnavštevovanejšie inzertné portály, pomoc počas celého procesu predaja  a príprava všetkých potrebných zmlúv a dokumentov,“ spresňuje Filip.

Celý proces toho, ako predať nehnuteľnosť bez makléra cez jaRealitka.sk najlepšie ilustruje nasledovné video:




Neváhajte a predajte Vašu nehnuteľnosť cez portál jaRealitka.sk

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR jaRealitka.sk